Ako ste se ikada zapitali kako slavne dame izdrže svakodnevno hodanje u štiklama s vrtoglavo visokim potpeticama, odgovor na to pitanje dat će vam njihov omiljeni ortoped

Dr. Sanford Weitzbuch, poznati američki ortoped kojem se zvijezde često obraćaju pomoć, otkrio je malu tajnu slavnih dama zahvaljujući kojoj mogu hodati u štiklama bez osjećaja boli.

Naime, prilikom dugotrajnog, ali i kratkotrajnog nošenja salonki i sve ostale 'zatvorenije' obuće s visokom potpeticom ne odvajaju se od Visco-GEL štitnika kosti nožnog palca.

Između ostalog, koristi se i za saniranje kurjeg oka koje nije spremno za saniranje. Njegovim nošenjem može se odgoditi kirurško odstranjivanje kurjeg oka ili ga čak zaliječiti. Omogućuje pacijentima da nose moderne cipele bez ikakve boli, trenja ili trljanja, rekao je dr. Weitzbach za WWW.

Ovaj silikonski štitnik koji se može naručiti preko Internet i košta 4.42 dolara (30 kuna) izrazito je tanak pa pristaje uz većinu zatvorenih štikli. Smanjit će pritisak na kost palca i stvoriti 'jastučić' koji maksimalno olakšava hodanje ne samo u cipelama s visokim potpeticama nego i u ostaloj obući.

Osim na internetu, slične štitnike drugih brendova moguće je pronaći i na hrvatskom tržištu. Dizajnirani su za dugotrajnu upotrebu, nakon korištenja normalno se mogu oprati i dezinficirati, a pogodni su i za osjetljiva stopala dijabetičara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju