Ono što još više sjaji u očima od sjaja lampica su natpisi sa sniženjima koji nas očekuju na Black Friday. Popusti su u nekim trgovinama već krenuli, a Black Friday postaje Black Friday Week, pa donosimo savjete uz koje ćete iz shopping centra izaći s dobrim ulovima.

Galerija Opasno dobre Black Friday ponude u Arena Centru Opasno dobre Black Friday ponude u Arena Centru Opasno dobre Black Friday ponude u Arena Centru +6 Opasno dobre Black Friday ponude u Arena Centru

1. Napravite popis željenih ulova

Kupovina na Black Friday prilika je da ulovimo željene komade po primamljivim cijenama. Dan je to koji treba iskoristiti za kupovinu odjevnih komada, obuće, modnih dodataka, stvarčica za uređenje doma ili poklona za svoje najmilije. Ponekad zbog količine dobrih popusta znamo izgubiti kompas, pa u silnom ushićenju iz shopping centra izađemo bez planiranih ulova. Zato je prije ulaska u omiljenu shopping destinaciju najbolje napraviti popis svih željenih artikala i vjerno ga se držati. Na taj ćete način sigurno biti zadovoljni kupljenim.

Opasno dobre Black Friday ponude u Arena Centru Opasno dobre Black Friday ponude u Arena Centru Foto: Nova Studio

2. Izvidite ponudu unaprijed

Uvijek je dobro napraviti plan ''napada'', pa savjetujemo da izvidite ponudu trgovina unaprijed, a gdje je to najbolje učiniti nego u shopping centru koji ima sve vaše omiljene trgovine na jednom mjestu. Opasno dobre ponude na svakom koraku za Black Friday, kao i svake godine, imat će Arena Centar, a što vas tamo očekuje, možete otkriti već sad na njihovu webu. Unaprijed bacite oko i na mapu trgovina kako biste znali gdje se koja trgovina nalazi. Krenite u istraživanje i vjerno bilježite gdje se kriju vaši željeni komadi kako biste, kad krenu popusti, imali razrađen plan i iz shopping centra izašli sa željenim ulovima.

3. Pronađite više verzija željenih komada

Dobar plan uključuje i više verzija željenih komada. U slučaju da vam od prvog izbora ponestane veličina, na taj ćete način uvijek imati opciju B. Prednost kupovine u shopping centru upravo je to što ste na korak do sljedeće trgovine. Mi smo tako dugi kaput pronašli u Reservedu i Kruna Mode, a nekoliko verzija odličnih traperica u GAP-u. Osim traperica, u GAP-u smo pronašli i majice s kapuljačom, koje su odličan poklon za Božić za njega, kao i muški balzam marke L'Occitane. U Zaksu ima toliko izbora da je teško odlučiti se samo za jedne zlatne naušnice.

Opasno dobre Black Friday ponude u Arena Centru Opasno dobre Black Friday ponude u Arena Centru Foto: Nova Studio

4. Pratite obavijesti jer popusti znaju krenuti ranije od očekivanog

Black Friday nije više samo jedan dan, tako da popusti znaju početi nekoliko dana ranije i trajati duže. Kako biste na vrijeme bili spremni, pratite web-stranice. Arena Centar na svojoj stranici već ima popis trgovina s popustima, a popis se ažurira i nekoliko puta dnevno, pa tamo možete pratiti kada je vrijeme za posjet kojoj trgovini.

5. Posjećujte trgovine u jutarnjim satima, kada su najmanje gužve

Kako biste obavili shopping sa što manje stresa, savjetujemo vam da, ako ste u mogućnosti, u kupovinu odete u jutarnjim satima, kada su najmanje gužve. Shoppingirajte pametno i sigurno pridržavajući se mjera. Želimo vam uspješan ulov!

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Arena Centar po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju