Stjepan Hauser i Luka Šulić kao 2Cellos svojim virtuoznim sviranjem na violončelima oduševljavaju žene pa ovaj dvojac već dobro zna koje su pjesme najbolji izbor za romantične trenutke. A koje su pjesme najbolje za zavođenje žene? Stjepan Hauser otkrio nam je svojih 7 favorita

Uvijek sam raspoložen za razgovore o zavođenju, smješkajući se kaže Stjepan Hauser, polovica vrsnog dua na violončelima 2Cellos čije koncerte po čitavom svijetu žene masovno pohode. Stjepan jako dobro poznaje ukus žena pa je izdvojio 7 pjesama koje su najbolje izbor za šarmiranje i zavođenje nježnijeg spola.

1. "Moj lipi anđele" Oliver Dragojević
Veliki sam obožavatelj Oliver pa je ovo prva od tri Oliverove pjesme koje smatram savršenima za zavođenje. Idealna je za trenutke kada muškarac pleše lagano s djevojkom, a kada Oliver pjeva "Ja čuvam osmijeh za tebe“, lijepo se nasmiješ curi. I ona se sva rastopi...




2. "Pismo moja" Oliver Dragojević

Ova pjesma uvijek dira u dušu. Riječi "Leti mi do nje“ asociraju me na to da je to pjesma koja leti njoj, koja je napisana za nju. Lijepa romantična pjesma kada muškarac želi zavesti ženu.


3. "Trag u beskraju" Oliver Dragojević

Odličan izbor i nakon vođenja ljubavi kada se žena i muškarac osjećaju kao jedno, spoje se sa svemirom jer ime pjesme asocira na beskonačni svemir.


4. "Crazy" Julio Iglesias

Pjesmama Julija Iglesiasa često sam zavodio žene. Pustio bih njegovu obradu pjesme "Crazy", a dio u kojem svira saksofon savršen je trenutak za poljubiti damu.



5. "Abrazame" Julio Iglesias

Riječi pjesme idu "Zagrli me i nemoj ništa reći, samo me zagrli". Ženu staviš pred gotov čin i ona te mora zagrliti, a stvari tada idu same od sebe...


6. "Fields Of Gold" Sting

Obožavam ovu pjesmu! Tako je romantična. Idealna podloga kada djevojku odvodiš u sobu.



7. "With or Without You" U2

Pjesma sa snažnom porukom koju žene obožavaju. Na koncertima je uvijek posvetim svim damama u publici.


Stjepan Hauser otkrio je što je, uz dobru, pjesmu, najvažnije kada muškarac želi osvojiti ženu.

'Obrade romantičnih pjesama nalaze se i na novom albumu 2Cellosa "Score". Na njemu su s Londonskim simfonijskim orkestrom obradili 14 filmskih hitova'

Najveći afrodizijak za žene koji muškarac može imati je samopouzdanje. Ne postoji jači afrodizijak od toga, niti novac niti slava nisu jači od samopouzdanja. Najvažnije je da muškarac bude svoj, opušten i da se osjeća dobro u vlastitoj koži. Uz samopouzdanog muškarca i žena će se osjećati dobro. I onda sve ide glatko, savjetuje Stjepan.

Obrade romantičnih pjesama nalaze se i na novom četvrtom studijskom albumu 2Cellosa nazvanom "Score". Na njemu su Stjepan Hauser i Luka Šulić s Londonskim simfonijskim orkestrom obradili 14 filmskih hitova iz filmova "Gladijator", "Doručak kod Tiffanyja", "Ljubavna priča", "Kum", "Titanik" i drugih.

Luka Šulić i Stjepan Hauser 30. ožujka održat će koncert u Milanu, a do kraja godine slijedi nastavak svjetske turneje na kojoj će im se u Arenama pridružiti poznati svjetski orkestri. Neki koncerti su već i rasprodani, primjerice u Ljubljani 7. i 8. travnja. Što se Hrvatske tiče, imat ćemo ih priliku gledati 2. srpnja u pulskoj Areni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju