Prva dama SAD-a Melania Trump i američki predsjednik Donald Trump uputili su se u trodnevni državni posjet Velikoj Britaniji.

Galerija Melania Trump Melania u haljini modne kuće Gucci vrijednoj 2980 eura Melania je u Veliku Britaniju otputovala u haljini s londonskim motivima +2 Prva dama u elegantnom kostimu i topu modne kuće Burberry

Melania je u nekoliko navrata pokazala da u ovakvim prigodama itekako pazi što će odjenuti te svojim modnim odabirom uvijek iskazuje počast zemlji koju posjećuje, a iznimka nije ni ovo putovanje.

Melania u haljini modne kuće Gucci vrijednoj 2980 eura Melania u haljini modne kuće Gucci vrijednoj 2980 eura (Foto: AFP/Farfetch)

Naime, prva dama iz SAD-a u Veliku Britaniju otputovala je u haljini modne kuće Gucci koja je ukrašena motivima Londona. Izrađena od čiste mekane svile i s kontrastnim narančastim i zelenim detaljima, ova košulja-haljina ukrašena je eklektičnim uzorkom koji slavi britansku metropolu, piše internetska stranica Farfetch, na kojoj se spomenuta haljina može kupiti za 2980 eura.

Melania Trump Melania Trump (Foto: Getty Images)

Prva dama tijekom vožnje avionom preodjenula se u vrlo elegantan tamnoplavi kostim ispod kojeg se nazirao svileni top jedne od najpoznatijih britanskih modnih kuća – Burberry. Uz ove odjevne komade savršeno su se uklopile tamnoplave salonke Christiana Louboutina od brušene kože.

Burberry, 890 dolara Burberry, 890 dolara (Foto: Burberry)

Komentatori na društvenim mrežama već su se našalili s Melanijinim stajlingom zaključivši kako se za ovu prigodu odlučila odjenuti kao stjuardesa. Kroj odabranih odjevnih komada i zastupljena paleta boja zaista se podudara s kostimima kakve inače nose stjuardese, stoga se ovaj put moramo složiti s dežurnim šaljivdžijama.

Prva dama u elegantnom kostimu i topu modne kuće Burberry Prva dama u elegantnom kostimu i topu modne kuće Burberry (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju