Pippa Middleton, sestra vojvotkinje od Cambridgea, u subotu 20. svibnja izreći će sudbonosno da milijunašu Jamesu Matthewsu

Nakon vjenčanje Catherine Middleton i princa Williama 2011. godine, mediji diljem svijeta raspisali su se o – njezinoj sestri.

Upravo je Pippa Middleton tog dana “ukrala” malo pažnje svojoj starijoj sestri, ali uskoro bi se trebala dogoditi obrnuta situacija. Pippa se 20. svibnja udaje za svog zaručnika Jamesa Matthewsa, a mediji se bave nagađanjem što bi Catherine mogla nositi na vjenčanju.

Otkako je postala djevojka princa Williama na vjenčanjima prijatelja ili britanskog plemstva pojavljivala u vrlo strogim odjevnim kombinacijama sastavljenim od jednostavnih haljina i kaputa ili sakoa. Uz njih bi obavezno kombinirala i nezaobilazni šešir. Tom stilu ostala je vjerna i nakon udaje za Williama.

Britanski modni stručnjaci smatraju kako će si ovaj put vojvotkinja ipak dozvoliti puno ženstvenije i modernije izdanje kako bi se izgledom lakše uklopila u elitno društvo bogataša koji će prisustvovati vjenčanju. Nagađaju da bi mogla odjenuti elegantnu toaletu kakve voli nositi na raznim gala večerama.

Većina njih vjeruje kako sigurno neće odabrati haljinu kojom bi zasjenila svoju sestru, a strogi protokol odijevanja članica kraljevske obitelji ionako joj ne dozvoljava velike modne eksperimente.

U galeriji pogledajte kakve je odjevne kombinacije Catherine Middleton nosila na raznim vjenčanjima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju