Pridružite se 16-godišnjoj Carrie Bradshaw u otkrivanju glamuroznog svijeta mode! Doma TV od subote 3. listopada u 11:30 sati premijerno donosi prvu sezonu serije 'Dnevnici mlade Carrie B.' koja prati transformaciju ikone stila s malih ekrana, Carrie Bradshaw koju su gledatelji upoznali u hit seriji 'Seks i grad', iz obične tinejdžerice iz predgrađa u mladu, samouvjerenu ženu koja ulazi u glamurozni svijet mode na Manhattanu

Serija 'Dnevnici mlade Carrie B.' koja od subote 3. listopada u 11.45 kreće na Doma TV-u donosi priču o tome kako je mlada Carrie, junakinja hit serije 'Seks i grad', preživjela tipične tinejdžerske probleme povezane s ljubavi, prijateljstvom i obitelji, a usput se i zaljubila u New York i modu.

Godina je 1984. i život šesnaestogodišnje Carrie Bradshaw (Annasophia Robb) sve je samo ne lagan. Nakon što joj je preminula majka, sestra Doorit (Stefania Owen) pretvorila se u pravu buntovnicu, a otac Tom (Matt Letscher) preopterećen je odgovornošću jer se odjednom sam mora brinuti za dvije tinejdžerice. Carrieni prijatelji – slatka štreberica Jill, sarkastična i samouvjerena Maggie (Katie Findlay) i osjećajni Walt (Brendan Dooling) – jedini su koji joj čine život podnošljivim, posebice kada njihova školska kolegica Donna LaDonna (Chloe Bridges) počne spletkariti protiv nje.


Međutim, dosadan život u predgrađu nije dovoljan da Carrie pomogne zaboraviti na brige. Jedino što joj donosi uzbuđenje u inače miran život jest dolazak novog, privlačnog učenika Sebastiana Kydda (Austin Butler) u njezinu srednju školu.

Usprkos tome, Carrie se teško nosi s tugom nakon što je izgubila majku. Njezin otac siguran je da bi joj promjena okoline pomogla, pa joj ponudi stažiranje u pravničkoj tvrtki na Manhattanu, što Carrie odmah s radošću prihvati. Kada stigne u glamuroznu urbanu džunglu New Yorka, doživi baš onakvo uzbuđenje kakvo joj je trebalo.

U New Yorku ubrzo upozna Larissu Loughton (Freema Agyeman), modnu urednicu u kultnom časopisu Interview, a nakon što je Larissa upozna sa svijetom uzbudljivih noćnih klubova i s jedinstvenim pojedincima kakve Carrie nikad prije nije upoznala, u njoj se probudi nova znatiželja i žudnja za životom kao što je Larissin.

Carrieni prijatelji i obitelj imaju važno mjesto u njezinu srcu i životu, no ubrzo započinje ljubavnu vezu s, kako je sama rekla, najvažnijim muškarcem u njezinu životu – Manhattanom.

Seriju 'Dnevnici mlade Carrie B.' osmislila je Amy B. Harris ('Seks i grad', 'Tračerica'), a priča se temelji na romanima Candace Bushnell, autorice knige 'Seks i grad'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju