Buccal fat removal hit je u estetskoj kirurgiji već neko vrijeme. Riječ je estetskom smanjivanju bukalnih masnih jastučića na obrazima kako bi se postigao vitkiji izgled lica te se naglasile jagodice.

Galerija Bella Hadid također ima vidljivo istaknutije jagodice u posljednje vrijeme Chrissy Teigen prije i nakon zahvata buccal fat removal Razlika se može vidjeti i na licu glumice Amelije Hamlin +3 Tanje obraze i više jagodice ima i Emily Rajatkowski

Kirurški zahvat obavlja se pod lokalnom anestezijom, a uključuje rez unutar usne šupljine kroz koji se izvlači neželjena masnoća. Brz je i bezbolan, a dolazi s određenim rizicima kao što je to slučaj i kod svakog drugog operativnog zahvata.

Ako je suditi prema mišljenju estetskih kirurga ovom su se zahvatu podvrgle brojne dame iz javnog života. No samo su rijetke priznale da su probale buccal fat removal.

Chrissy Teigen jedna je od tih rijetkih dama koja se ne srami svojih posjeta estetskim kirurzima.

Podvrgnula sam se postupku smanjivanja bukalnih masnih jastučića kod dr. Diamonda, i otkako sam prestala konzumirati alkoholna pića vidim rezultate i sviđaju mi se, napisala je slavna manekenka i voditeljica na svojem Instagramu još krajem prošle godine te naišla na podijeljene komentare.

Chrissy Teigen prije i nakon zahvata buccal fat removal Chrissy Teigen prije i nakon zahvata buccal fat removal Foto: Guliver

Brojni komentatori na društvenim mrežama se pitaju zašto bi itko želio ukloniti masne stanice iz obraza, dok drugi zagovaraju pravo na slobodu da svatko učini ono što misli da je najbolje za njega i njegov izgled.

Vitkiji izraz lica s naglašenijim jagodicama može se postići i uz pomoć šminke – konturiranjem. Do vidljivih promjena na licu može doći i uslijed starenje ili gubitka kilograma.

Estetske korekcije ili majka priroda? Slavne žene koje poriču odlazak "pod nož" Blake Lively Kylie Jenner Bella Hadid +1 Nicole Kidman

Jesu li slavne dame smršavjele, dobro se našminkale ili su otišle pod nož? Pogledajte neke primjere slavnih dama s vidljivo izraženijim jagodicama u našoj fotoglaeriji i donesite svoj sud.

Zoe Kravitz Zoe Kravitz (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju