Uvriježena je teorija da muškarci baš i nisu romantični, ali i oni vole da ih se obasipa pažnjom i nježnostima. Idućih 10 romantičnih sitnica učinit će da se partner iznova zaljubi u vas.

 

1. Promijenite stil
Poznato je da su muškarci vizualni tipovi, pa možete postići “wow“ efekt odjećom po njegovu ukusu. Kada komentira kako vam dobro stoji uska bluza, odjenite uz nju uske traperice i čizme. Ili ga povedite u šoping, ali tako da barem jednom on bira što bi volio vidjeti na vama, od rublja nadalje.

'Uvriježena je teorija da muškarci baš i nisu romantični, ali to je samo teorija - i oni vole da ih se obasipa pažnjom i nježnostima'

2. Upotrijebite ruke
Nije riječ o seksu ili masaži (iako ne bi imao ništa protiv), nego jednostavno o dodirivanju i pokazivanju fizičke nježnosti u svakodnevnom životu. Držanje za ruke kad hodate ulicom ili igranje stopalima na kauču podsjetit će ga da vam se sviđa njegovo tijelo. Ako odlučite istražiti svaki njegov djelić, samo naprijed...

3. Pošaljite ga van s dečkima
Vrijeme s njegovim prijateljima jednako mu je važno kao i vama druženje s prijateljicama. Ako mu to priznate, u njegovim očima bit ćete nezavisna, samopouzdana, seksi žena. Pustite ga da se povremeno “istutnji“ sa svojim dečkima. Ako to znači da imate slobodnu večer za opuštajuću kupku i gledanje filmova po vašem izboru, smatrajte to bonusom.

4. Ostavite mu zavodljivu poruku

Naravno da muškarac želi čuti da ga volite i da vam nedostaje. Ostavite mu kratku, ali slatku poruku u poslovnoj torbi ili mu pošaljite sms ili e-mail dok je na poslu, samo da mu kažete da se veselite tome što ćete raditi noćas. Pročitajte i 5 glavnih znakova da vam je ljubav čvršća od stijene.

5. Uljepšajte mu dan komplimentom
Kad idući put primijetite kako mu seksi izgledaju bicepsi dok iznosi stvari iz auta ili reže povrće u kuhinji, recite mu to. A kad se ponudi da će nešto učiniti umjesto vas, zahvalite mu. Takve riječi su čisto zlato, osobito ako je imao težak dan.

'Naravno da muškarac želi čuti da ga volite i da vam nedostaje. Ostavite mu kratku, ali slatku poruku u poslovnoj torbi ili mu pošaljite sms ili e-mail'

6. Slika govori tisuću riječi
U digitalnom dobu, printanje fotografija sve je manje uobičajeno, i baš zato ima posebnu čar. Isprintajte si neku lijepu zajedničku fotografiju, na primjer s putovanja, i stavite je na istaknuto mjesto ili mu dajte do znanja da je imate uza sebe. Time mu pokazujete koliko vam ta uspomena znači, i ohrabrujete ga na još takvih zajedničkih trenutaka.

7. Dajte mu slobodnu večer
Ako ste se dogovorili da će on pripremiti nešto za večeru, oslobodite ga te obaveze i naručite nešto iz dostave. Ako je pod stresom zbog prezentacije na poslu, donesite mu osvježavajuće piće. Već su male geste dovoljne da se osjeća kao da je dobio kraljevski tretman.

8. Promijenite navike u seksu
Ako ste navikli na seks u mraku, ostavite svjetla upaljena. Vodite ljubav u nekoj drugoj prostoriji, ili općenito na nekom drugom mjestu. Razgovarajte o svojim tajnim seksualnim fantazijama. Razbijanje uobičajene rutine može biti zabavno i osvježavajuće.

9. Podijelite iskustvo

Darovi koji nisu isključivo materijalni nego uključuju doživljaj odnosno iskustvo, npr. putovanje ili wellness tretman, imaju veće značenje jer omogućuju stvaranje lijepih zajedničkiuh uspomena. Istraživanja pokazuju da sve više ljudi želi upravo darove koji ih odvode iz kuće da dožive nešto novo. Stoga muškarcu radije darujte izlet ili zajedničko navijanje za njegov omiljeni klub, nego novi komad odjeće. Otkrijte i 5 znakova da ste pronašli ljubav svog života.

10. Povjerite mu tajnu
Osjećaj povezanosti s vama na jedinstven način, kakav nema ni s kim drugim, važan je muškarcu. Zato mu povjerite neki svoj “top secret“ koji će znati samo on. Time pokazujete dublju razinu povjerenja u u njega i u vašu vezu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju