Uoči 65. dodjele nagrada Grammy koja se u nedjelju navečer održava u Areni Crypto.com u Los Angelesu, održana je zabava Clive Davis Annual Pre-Grammy party. Brojne slavne osobe okupile su se u hotelu The Beverly Hilton na gala večeri koja se ove godine održala pod nazivom Pozdrav ikonama industrije.

Galerija Sharon Stone na Clive Davis Pre-Grammy partyju u Los Angelesu - 1 Sharon Stone na Clive Davis Pre-Grammy partyju u Los Angelesu - 4 Sharon Stone na Clive Davis Pre-Grammy partyju u Los Angelesu - 5 +2 Sharon Stone nosi kreaciju modne kuće ACT N°1 prikazanu na Milanskom tjednu mode u veljači prošle godine

Ovogodišnji Clive Davis party uoči dodjele nagrada Grammy održan je u čast predsjednika i glavnog izvršnog direktora Atlantic Recordsa Craiga Kallmana i direktorice Julie Greenwald. Glamurozno događanje nije propustila ni Sharon Stone koja se na crvenom tepihu pojavila u ružičastoj kreaciji modne kuće ACT N°1 koju su osnovali dizajneri Galib Gassanoff i Luca Lin.

Sharon Stone na Clive Davis Pre-Grammy partyju u Los Angelesu - 5 Sharon Stone u odijelu sa suknjom modne kuće ACT N°1 (Foto: Profimedia)

Dvojica modnih kreatora u svojem se dizajnu oslanjaju na svoje multikulturalno podrijetlo, spajajući kinesku vizualnost i azerbajdžansko umijeće u teatralnim, kitnjastim kreacijama s provokativnom društvenom porukom.

Sharon Stone nosi kreaciju modne kuće ACT N°1 prikazanu na Milanskom tjednu mode u veljači prošle godine Sharon Stone nosi kreaciju modne kuće ACT N°1 prikazanu na Milanskom tjednu mode u veljači prošle godine (Foto: Profimedia)

Upravo je takav bio i outfit Sharon Stone, a glumica je nosila odijelo klasičnog kroja jarke ružičaste boje. I bio bi to prilično običan stajling u efektnoj boji da na sakou nije prišivena voluminozna suknja od tila koja seže gotovo do poda. Neobičan dodatak čini tu kreaciju vrlo prepoznatljivom i prilično ekstravagantnom, a predstavljena je na Milanskom tjednu mode u veljači 2022. godine.

Gore biznis, dolje zabava: Hlače zbog kojih su svi gledali u noge Sharon Stone Sharon Stone na premijeri filma The Pale Blue Eye Sharon Stone u zlatnim hlačama Sharon Stone na premijeri filma The Pale Blue Eye +0 Sharon Stone

Sharon Stone u haljini koja je ukrala svu pažnju na crvenom tepihu Glamurozno izdanje Sharon Stone Glamurozno izdanje Sharon Stone Glamurozno izdanje Sharon Stone +1 Glamurozno izdanje Sharon Stone

Ispod velike kreacije izvirivale su crvene cipele satensko baršunastog sjaja, a modnu kombinaciju koju zaista ne bi svatko znao nositi Stone je upotpunila predimenzioniranom ogrlicom u obliku lanca s velikim križem, a kako se čini, ispod sakoa nije nosila majicu.

Sharon Stone na Clive Davis Pre-Grammy partyju u Los Angelesu - 2 Sharon Stone izvrsno nosi i ovakve ekstravagantne kreacije (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju