Je li veličina penisa ženama važna pitanja je o kojem se vječito raspravlja. Vjerujemo da to ovisi i o individualnim preferencijama svake žene, ali gledajući općenito, nježniji spol u novom je istraživanju dao svoj konačni odgovor o važnosti veličine penisa

Istraživanje Sveučilišne bolnice u Zürichu dalo je konačan odgovor na vječno pitanje je li veličina penisa ženama važna ili nije.

U istraživanju žene se rangirale karakteristike muškog spolovila prema tome koliko su im važne, a dobiveni podaci pokazali su da je obujam, odnosno debljina penisa ženama na trećem mjestu, dok je duljina tek na šestom mjestu.

Ženama je od veličine puno važnije kako penis izgleda

Kao treću najvažniju odliku ispitanice su navele izgled kože penisa, postojanje stidnih dlaka oko spolnog organa na drugom im je mjestu, dok se na prvom mjestu našao sveukupni izgled penisa. Dakle, ženama je od veličine puno važnije kako penis izgleda.

Prijašnje britansko istraživanje ustvrdilo je da prosječna duljina penisa u erekciji iznosi 13.12 centimetara, a spuštenog 9.16 centimetara.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju