Novo godišnje doba, novi izazovi i prilike.

 Pročitajte što listopad donosi horoskopskim znakovima.

1. Ovan

Listopad je odlično vrijeme da usporite i posvetite se razmišljanju o mnogim stvarima iz svakodnevnog života. Pokušajte ovaj mjesec što više vremena provoditi u krugu najmilijih.

Iznenađujuće, u vašem će se životu pojaviti osoba iz prošlosti – vaša stara ljubav.

Pravo je vrijeme da otvorite štedni račun i planirate sve potrebne troškove za budućnost. Na kraju mjeseca dobit ćete injekciju gotovine – netko će vam vratiti novce koje vam duguje.

Pročitajte i što ovnove čeka u listopadu.

2. Bik

U listopadu se pripremite za mnoga nova iskustva i izazove s kojima ćete se morati suočiti. Sasvim je moguće da ćete na taj način steći priznanje okoline, a i povećati svoj osjećaj vrijednosti.
U vašem bližem okruženju postoji osoba koja ima sličan vaš umjetnički ukus, što će vas oduševljavati iz dana u dan.

Bit ćete okruženi raspoloženjem harmonije. Tjeskoba će napokon prestati.

Pročitajte i što bikove očekuje u listopadu.

3. Blizanci

Zvijezde će biti naklonjene u svim stvarima vezanima uz putovanja i zabavu. Sada je najbolje vrijeme za odmor - bilo kod kuće ili negdje u inozemstvu.

Lako možete steći nove prijatelje u čemu će vam pomoći vaš urođeni smisao za humor

Ako ste slobodni, pustite da to tako i ostane još ovaj mjesec. Mogućnosti za razočaranje su prevelike. Posvetite se samo sebi i svojim emocijama. U konačnici, sebe ionako morate staviti na prvo mjesto.

Pročitajte i što blizance čeka u listopadu.

4. Rak

Početkom mjeseca bit ćete ispunjeni željom da se upustite u poduzetničke pothvate. Osjećat ćete se spremni započeti nove planove.

Međutim, važno je da ostanete razumni i uravnoteženi. U listopadu će vaš emotivni život, u kojem se dosad nije dogodilo ništa spektakularno, dobiti krila.

Naći ćete se u i u situaciji u kojoj ćete morati birati između susreta s voljenom osobom i društvenog života. Razmislite što vam je najvažnije.

Pročitajte i što rakove očekuje u listopadu.

5. Lav

Listopad će biti mjesec kada će se pred vama otvoriti vrata puna mogućnosti. Upamtite, međutim, da je samodisciplina i dalje važna jer samo zahvaljujući ustrajnosti i dosljednosti u djelovanju, uspjet ćete ostvariti svoje planove i planove.

Vaš dom će biti okružen brojnim promjenama, tajnama i potpuno nepotrebnim nedoumicama koje će dopirati i do vas i do vaših bližnjih. Ipak, oko 18. ili 19. listopada svi nerazjašnjeni slučajevi će se na kraju riješiti.

Potrudite se da s partnerom ili osobom koju ste tek počeli viđati razriješite sve nedoumice.

Pročitajte i što lavove čeka u listopadu.

6. Djevica

Prvi dani mjeseca u potpunosti će biti posvećeni otkrivanju davno zaboravljenih talenata i vještina. U prvom tjednu mjeseca imat ćete najbolju priliku isprobati svoje mogućnosti u području koje nikada prije niste vidjeli.

Osjećat ćete neodoljivo iskušenje da se prilijepite uz osobe rođene u znaku vage ili ovna. Ovi ljudi će vas privući poput magneta. I iako se u mnogim pitanjima nećete slagati, zaintrigirati će vas njihova energija, snaga i talent. Međutim, budite razumni.

Pročitajte i što djevice čeka u listopadu.

7. Vaga

Mnoge aktivnosti i druge obveze koje morate obaviti s vremenom će učiniti da se osjećate umorno.

Sredinom mjeseca dogodit će vam se nešto pomalo neobično. Upoznat ćete osobu s vrlo specifičnim smislom za humor i vrelim srcem u isto vrijeme.

Stoga, nemojte se obeshrabriti od samog početka, samo joj dajte priliku i vidjet ćete da se isplati.

Pročitajte i što vage čeka u listopadu.

8. Škorpion

U listopadu će ambicije doći do izražaja i one će odlučiti o tijeku događaja u vašem daljnjem životu.

Sredinom mjeseca, odnosno 16. listopada, zaintrigirat će vas osoba koja ima veliku moć. Ona će vam dati odgovore na sva pitanja koja vas muče već duže vrijeme.

U sferi ljubavi najviše će vam prirasti osoba podznaka jarac ili blizanac. Može se pokazati da će to biti dugotrajna veza, koja je nedavno poprimila potpuno drugačije značenje ili novo poznanstvo s osobom u koju ste se zaljubili na prvi pogled.

Pročitajte i što škorpione čeka u listopadu.

9. Strijelac

Trebali biste više vjerovati svojoj urođenoj intuiciji. Određena osoba iz vašeg bližeg okruženja upast će u nevolju, no baš ćete mu vi pomoći da to riješi ako budete pažljivo slušali što vam ima za reći.

Do 21. listopada bit će izazovno na svim područjima, no nakon toga moći ćete odahnuti. Tada će vaša pažnja biti usmjerena na pitanja srca, prijateljstvo i postizanje ravnoteže u odnosu s osobom koja vam je srcu bliska.

Pročitajte i što strijelce čeka u listopadu.

10. Jarac

Držite emocije pod kontrolom, one nisu dobar savjetnik, pogotovo zato što u listopadu prilika za svađu ili nesporazume. Bolje da stanete i razmislite nego izgovorite rečenice koje više ne možete povući.

Na neko vrijeme ostavite osobne stvari po strani i usredotočite se na profesionalnu karijeru, osobito u drugom tjednu mjeseca. Tek sredinom mjeseca moći ćete više vremena posvetiti svojoj drugoj polovici.

Pročitajte i što jarčeve očekuje u listopadu.

11. Vodenjak

Dolazi dio godine kada osjećate da vaš položaj, utjecaj i osobni šarm rastu iz minute u minutu. Stoga, iskoristite ovo, jer imate puno za dobiti.

Osobe rođene u znaku jarca i raka imat će ključnu ulogu u vašem životu. Susreti s njima bit će lijepi i ugodni, a također će podići vaš položaj.

Pred vama su prilike za nove profesionalne prilike ili za početak strastvene romanse koja će imati šanse preživjeti ako se otvorite drugoj osobi i kažete cijelu istinu o sebi.

Pročitajte i što vodenjake čeka u listopadu.

12. Ribe

Iako vam početak mjeseca neće biti baš ugodan, nemojte se slomiti. Upamtite da je put do uspjeha često prekriven mnogim preprekama, ali morate im pristupiti s distancom i ne uzimati ih previše k srcu.

Budite oprezni kada se radi o stvarima srca. U blizini je zavodnik koji nema dobre namjere.

Krajem mjeseca bit će vam ponuđeno putovanje. Vrijeme provedeno na putu maksimalno iskoristite za opuštanje i punjenje baterija. Vratit ćete se opušteni, s glavom punom zanimljivih ideja.

Pročitajte i što ribe čeka u listopadu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju