Svi se ponekad ljute pa čak i vage. Iako su vage diplomati i najmirniji horoskopski znak, to ne znači daj ih je nemoguće razljutiti. Izvrsne su, naime, u rješavanju sukoba, ali ponekad i one ulaze u njih.

A što je to čime je moguće razljutiti čak i vage? Pet razloga naveli smo u nastavku. Ako želite da vaša vagica ostane smirena, izbjegavajte sljedeće stvari.

1. Ljubomora

Ljubomora koja uključuje bolnu kritiku izluđuje vage.

Vage su naime vrlo uspješne u svakom području života i paze da ne pogriješe. To je jedna od njihovih najvrijednijih osobina, ali ima svoju cijenu. Ljudi koji ih okružuju skloni su potajno, a ponekad čak i podsvjesno biti ljubomorni na vage. Tu ljubomoru znaju izraziti prekomjernim kritikama, a vage, koje konstruktivnu kritiku odlično podnose, neće podnijeti ponižavanje zbog ljubomore.

Ovakav oblik ljubore vage će odmah uočiti i prozvati vas zbog vaše zavisti zbog čega ćete se osjećati prilično neugodno. Umjesto ljubomore, pitajte vage da vam otkriju svoju tajnu uspjeha. One rado pomažu drugima da zasjaju i iskoriste svoj puni potencijal.

Možda će vam biti teško priznati da trebate njihovu pomoć, ali to je puno bolja opcija od gubitka sjajnog prijateljstva.

2. Nepravda

Nepravedno ponašanje iz bilo kojeg razloga ljuti vage. Kod vaga se naime sve vrti oko pravde, a poznate su i po održavanju odgovarajuće ravnoteže u odnosima, kako privatnima tako i profesionalnima.

Vage se upuštaju samo u opravdane radnje, a isto očekuju i od drugih. Ako se prema nekome u svojoj okolini odnosite nepravedno ili, još gore, ako ste nepravedni prema vagi, čuvajte se. Bit će jako ljuta. Vage nemaju strpljenja za nepravdu.

Vage su uvijek te koje se brinu da se svi oko njih osjećaju uključeno i da se dobro zabavljaju. Poštenje će im uvijek biti broj jedan na listi prioriteta.

Slika nije dostupna Uvrijede se u sekundi! Tri dokazano najosjetljivija horoskopska znaka

3. Stres

Iako stres samo po sebi ne zvuči kao dobar razlog za ljutnju, činjenica je da se dio stresa može spriječiti i izbjeći. Kad osobe u životu traže dramu, posljedica je stres, a taj stres ljuti vage.

Ako se nađete u takvoj situaciji s vagom nemojte se iznenaditi ako postane malo ćudljiva. Možda to i nema veze s vama na osobnoj razini - vagama je jednostavno teško funkcionirati u tjeskobnim situacijama.

4. Grubost/nepristojnost

Vage ne vole grube, nepristojne ljude. Nitko zapravo ne voli razgovarati s takvim ljudima, ali vagama je to poseban problem. Ako osoba nema osnovne manire teško da će je vaga primiti u svoj krug bliskih ljudi.

Osim toga, vage će bez problema svakome ukazati na nepristojno ponašanje i očekivati promjenu.

Slika nije dostupna Šarmerice na prvu: Otkrijte sve o ženama vagama

5. Nezrelost

Nezrelo ponašanje vage izbacuje iz takta. Zato se vage vole okružiti pozitivinim, sofisticiranim ljudima koji dijele njihove vrijednosti.

Vage nezrelo ponašanje, dakle ljuti, a ljude koji se ponašaju nezrelo vrlo brzo će početi ignorirati. Ipak, ako nezrela osoba pokaže želju za rastom, vaga je tu da pomogne.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju