Golo žensko tijelo ima hipnotizirajuću moć nad muškarcima. Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele se samo prepustiti vlastitim užicima, ali i užicima partnerice. A što muškarcima zapravo prođe kroz glavu kad ženu vide golu?

Mnoge žene misle kako njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenstvima kada vide njihovo golo tijelo, ali pripadnici muškog spola ni ne vide ono što mi žene percipiramo kao mane. U nastavku pročitajte što im prolazi kroz glavu u tom trenutku.

1. Ostani kul.

Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta vidjeli taj prizor, sve u njegovom tijelu "podivlja". Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuše se u glavi pa ne mogu ni trezveno razmišljati. Ne žele ostaviti dojam da nikad prije nisu vidjeli golu ženu zbog čega se trude ostati kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli vikati od sreće i uzbuđenja.

2. Pokušaj izdržati...

Muškarci postižu orgazam brže od žena što ne znači samo da se moraju dodatno potruditi nego i odgoditi vlastito zadovoljstvo na zadovoljstvo žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju voditi ljubav u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspjeti doživjeti vrhunac u isto vrijeme.

3. Kad bih barem znao što želi da napravim.

Nemojte se bojati usmjeriti nas malo. Naš posao puno je lakši kada nam date povratnu informaciju. Šapnite nam u uho svoje želje, pomičite naše ruke gdje želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite nam što vas uzbuđuje, poručuju muškarci ženama.

Ljetni seks Pet kreativnih poza za brzinski seks koji će biti ugodan i na plus 30

Slika nije dostupna Pet rečenica koje nikada ne smijete reći kada ste goli

4. Baš sam sretnik.

Muškarce jednostavno preplavi osjećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

5. Zbog čega bi se ona uopće mogla osjećati nesigurno?

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumije ženske "kočnice" kada su oni tako očarani ženskim tijelom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod popluna i ne može se potpuno opustiti, pravi muškarac učinit će sve da se osjeća dobro. Te nesigurnosti muškarce zapravo ne smetaju, ali još im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju ljepotu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju