Ljeto je na izmaku, a čini se kao da se sve odvilo u treptaju oka. Ako možda dosad niste stigli na godišnji odmor ili vam je on bio prekratak, jesensko je vrijeme idealno za odmor, i to u Međimurju.

Galerija PR PR PR +1 PR  Osim što jesen polako vadi šarenu paletu boja da oboji brežuljke i šume Međimurja, razlog za relaksaciju ovdje su LifeClass Terme Sveti Martin.

Doručak, kupanje i šetnja po šuštavom lišću

Sada kada su gužve na cesti zbog godišnjih prestale, počele su one zbog povratka na posao i u školu. Vrijeme je da uhvatite mir, a to je vrlo jednostavno na sjeveru Međimurja, u Termama Sveti Martin koje su okružene prirodom gdje je jedan od dominantnih zvukova lagani cvrkut ptica. Odmor podrazumijeva brigu i posvetu sebi i svojima najbližima s kojima provodimo slobodne dane. Zamislite dan u kojem su vam jedine brige doručak, pa kupanje u termomineralnoj vodi i nakon toga lagana šetnja po šuštavom lišću. Jesenski obiteljski vikend s ovakvim obvezama napunit će vas energijom za nove izazove. 

PR PR

Po zabavi se pamti dobar obiteljski odmor

Ako planirate jesenski obiteljski odmor, planirajte da bude zabavno vašim najmlađima. Ako mislite da će ih zadovoljiti neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu, bogat animacijski program, besplatna kuglica sladoleda svaki dan tijekom boravka, dječje radionice i izlet vlakićem do izletišta Goričanec (gdje vi degustirate 4 sorte vina za odrasle), onda je Sveti Martin na Muri vaša jesenska destinacija. Pogledajte zašto se boravak u tamošnjim Termama zove Family Fun i pokušajte zamisliti najzabavniji jesenski odmor za cijelu obitelj.

PR PR

Što je odmor bez masaže ili saune?

Sada kada ste isplanirali ležerni i zabavni odmor, vodite računa i o tome da svome tijelu također priuštite opuštanje. Saune, različite vrste masaže, termomineralna voda, mindfulness meditacija, zdravi napici i obroci te različite rekreacije samo su neke od mogućnosti u sklopu vašeg boravka u Termama Sveti Martin. Iskoristite sve prednosti jeseni i otisnite se na pustolovinu nakon napornog ljeta.

Više informacija potražite na https://www.termesvetimartin.com/hr/.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju