Espresso, kava s mlijekom ili cappuccino? Način na koji ispija kavu uvelike otkriva karakter vašeg muškarca. Zabavite se i provjerite ima li kakve poveznice između vašeg partnera, člana obitelji ili prijatelja s načinom pripreme omiljenog mu jutarnjeg napitka


Espresso

Ljudi koji piju espresso kavu, prirodni su vođe. Ovi muškarci su radišni, ulijevaju povjerenje i znaju što treba napraviti da bi se odradio neki posao. Inspiracija su za druge, kako u poslovnom okruženju tako i u društvenim situacijama. Na njih se možete osloniti.

'Ugodna vanjština, besprijekorni modni stil i sofisticiranost karakteristike su osobe koja u kafiću naručuju cappuccino.'

Dupli espresso
Jednostruki espresso vašem muškarcu nije dovoljan? On je vrlo praktična i logična osoba. Također je vrlo radišna osoba, no voli precizne upute. Najsretniji je kada mu točno kažete ono što treba napraviti. Idealan muškarac, zar ne?

Kava s mlijekom
Kava s mlijekom otkriva osobu kojoj je teško donijeti odluku. Ipak, riječ je o pojedincu koji nije sklon pretjeranoj analizi. Udobnost mu je na prvom mjestu. Uživatelji kave s mlijekom su zabavni te vole da im je udobno.

Cappuccino
Ugodna vanjština, besprijekorni modni stil i sofisticiranost karakteristike su osobe koja u kafiću naručuju cappuccino. Ovaj muškarac ne podliježe vulgarnim šalama, i trudi se obavljati sve stvari u svojem životu sa stilom. Vrlo je društven te ima kreativan um.

Kava sa šlagom
Muškarac koji ispija kavu sa šlagom ne boji se pokazati svoju mekšu stranu. No mnoge žene u njemu vide osobu kojoj nije lako vjerovati. Na prvi pogled čini se nježan i susretljiv, no u njegovoj dubini skriva tajne koje bi vas mogle šokirati.

Instant kava s okusima
U kafiću pred svima naručuje kremasti instant napitak s vanilijom, čokoladom ili okusom irske kave? Ovaj muškarac je kralj samopouzdanja. Ne mari za tuđa mišljenja, i sam stvara svoja pravila. Ima nešto privlačno u tome bez obzira na sladak okus njegovih usana, zar ne?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju