Pizza je mnogima najdraža brza hrana koju je lako napraviti, ali i naručiti. No, kao i u drugim stvarima u životu, kada govorimo o omiljenom okusu pizze, želje i potrebe su vrlo različite, što može puno toga otkriti i o našem karakteru. Doznaj što tvoja najdraži okus pizze govori o tebi

 Margherita
Osnovni oblik pizze, bez puno filozofije i dodatnih nadjeva opisuje osobe koje uživaju u svojim rutinama i promjene im teško padaju. Znaju što žele, vole provjerene stvari i uvijek igrate na sigurno.

Slavonska
Pizza začinjena kobasicam, kulenom i ljutim dodacima opisuje svojevrsne lijenčine i osobe koje vol sigurnost. Uživaju u svom svijetu u koji su dobro došli svi koji će prihvatiti njihove uvjete. Najdraži oblik zabave im je u toplini doma uz dobar film, igrice i birano društvo.

Vegetariana
Osobe koje najviše uživaju u pizzi bez mesa, obogaćenoj povrćem igraju na sigurno i ne vole velike promjene. Mirne i staložene osobe koje se ne vole isticati, kako u društvu tako i na radnom mjestu. Nisu konfliktne i ne vole velike promjene u životu.

Hawaii ili riblja pizza
Ukusna pizza s dodatkom egzotičnog ananasa opisuje sobe koje u životu vole riskirati. Uživaju u promjenama i vole istraživati nove stvari u životu. Vesele i zanimljive osobe koje imaju svoja pravila i baš ih briga za društvene norme.

Miješana pizza
Osobe koje uživaju u klasičnoj šunka-sir-gljive varijanti pizze u životu najviše cijene sigurnost i ravnotežu. Vole isprobavati nove stvari, ali uvijek se vraćaju na staro. Skulirane osobe koje se ne vole pretvaranje.

Pizza s mesom
Ukusna pizza dodatno obogaćena bolonjezom, piletinom ili ekstra kobasicama opisuje osobu koja uživa u svemu što dotakne, a posebno hrani i društvu. Imaju birani krug prijatelja i teško sklapaju nova prijateljstva. Partner im je najbolji prijatelj, a ponekad se mogu osjećati usamljeno.

Pizza s pršutom i rikulom
Osobe koje uživaju u ovakvom zalogajčiću uživaju i u životu. Elegantne su i profinjene, vole putovanja i nove izazove, prate trendove i ne libe se isprobati nove stvari. Društvene su i vesele individue.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju