Nova godina nova je prilika. Mnoge znakove zodijaka čekaju promjene, i to nabolje. Mnogi će napokon dobiti jasnoću u pitanjima koja su ih dugo mučila.

Pročitajte što čeka vaš horoskopski znak. 

1. Ovan

U siječnju ćete dobiti jasnoću u svojim duhovnim uvjerenjima, pa je ovo idealno vrijeme za davanje prioriteta učenju o temama koje vas zanimaju, prosvjetljuju ili koje vas potiču da se uključite u strastvene rasprave s grupama istomišljenika.

Možda ćete dobiti više odgovornosti na poslu ili formulirati plan djelovanja o tome kako se popeti na ljestvici uspjeha – sve što vam omogućuje da jasno definirate svoj plan djelovanja.

U drugoj polovici mjeseca fokus će biti na vašim prijateljstvima i svim ostalim odnosima.

Pročitajte i što ovnove čeka u siječnju.

2. Bik

Prvog siječnja Merkur će se smjestiti izravno u znaku slobodnog duha strijelca, a to će donijeti povećani fokus i jasnoću vašim obvezama i imovini.

Imat ćete i dodatne nove prilike za učenje i obrazovanje, a kako mjesec bude odmicao, osjećat ćete se nadahnuto da pomaknete granice onoga što je poznato u vašem području karijere.

Krajem mjeseca više ćete se posvetiti domu i ljubavi. Osjećat ćete se podržano, a to će vas motivirati i da još ljepše uredite svoje okruženje.

Pročitajte i što bikove čeka u siječnju.

3. Blizanci

Ako ste se mučili komunicirati svoje iskrene misli i mišljenja s ljudima oko sebe, sada biste to trebali napraviti mnogo lakše.

11. siječnja mladi Mjesec u Jarcu poziva na disciplinirane nove početke u vašim financijama. Bit ćete usredotočeni na otplatu dugova i održavanje više kontrole nad svojim obvezama.

I krajem mjeseca opet će doći do izražaja komunikacija pa ćete se osjećati pozvanima da dijelite s drugima sve što vas muči – sa susjedima, kolegama, poznanicima…

Pročitajte i što blizance čeka u siječnju.

4. Rak

S osvježenim načinom razmišljanja, sada ćete moći stvoriti rutine koje podržavaju vašu želju za promjenama u vašem svakodnevnom životu. Razmislite o tome kako možete ugraditi spontanost i uzbuđenje u svoj svijet.

Sredinom mjeseca pažljivije ćete promotriti svoje financije. Možda je vrijeme da podmirite neke dugove ili priznate za što ste trenutačno odgovorni.

Pročitajte i što rakove čeka u siječnju.

5. Lav

Početak mjeseca unosi jasnoću u vaše hobije, interese i kreativne potrage. Osjećate se najslobodnije kada vam se pruži prilika da razmišljate izvan okvira, a upravo ćete to doživjeti u siječnju.

Posao će biti u drugom planu, a svoju ćete pozornost usmjeriti više na ljubav. Intrigirat će vas mišljenja ljudi oko vas, a posebno kada se okružite ljudima koji su bez pardona i koji uvijek govore ono što misle.

Pročitajte i što lavove čeka u siječnju.

6. Djevica

Sada ćete imati bolju predodžbu o svojim velikim planovima i ciljevima za dom i obiteljski život, što će vas nadahnuti na akciju punu nade.

Tijekom ovog mladog Mjeseca pojavit će se želja za ozbiljnijim shvaćanjem ležernih aktivnosti, a to će otvoriti više prilika za radost i osobno ispunjenje.

Također ćete više odlazi na spojeve ili se upustiti u novu romantičnu vezu koja ima potencijal da se pretvori u nešto dugotrajno.

Pročitajte i što djevice čeka u siječnju.

7. Vaga

Uzmite u ruke neke nove knjige ili uključite podcast koji će vam pomoći da se obrazujete o novoj temi koja vam je privukla pozornost.

Tijekom mladog Mjeseca u Jarcu 11. siječnja, postavit ćete neke planove i ciljeve u svom domu i životnom okruženju koji su ukorijenjeni u stabilnosti i dugovječnosti.

Pronalaženje različitih načina za uživanje bit će prioritet, pozivat će vas da pristupite kreativnom izražavanju malo drukčije. Vrijeme je pojačane inspiracije.

Pročitajte i što vage čeka u siječnju.

8. Škorpion

Dobit ćete jasnoću oko trenutnog stanja vašeg novca, imovine i osobnih resursa.

U drugoj polovici mjeseca bit ćete usredotočeni na trenutačno stanje svoga doma, partnerstva i obitelji. Kako ova sezona bude odmicala, usredotočit ćete se na inovacije i rekonstrukciju svoje trenutačne životne situacije.

Tijekom ovog vremena mogli biste otkriti da se vaš trud na poslu isplatio, zbog čega ćete dobiti zaslužena priznanja.

Pročitajte i što škorpione čeka u siječnju.

9. Strijelac

Imat ćete mnogo planova i perspektiva na umu koje ćete jedva čekati podijeliti sa svima koji su voljni slušati.

Uvijek ste uživali otvoreno izražavati svoje mišljenje, a sada ćete se htjeti uključiti u rasprave koje vam omogućuju da izrazite svoja nepopularna mišljenja. Samo budite sigurni da te razgovore vodite s ljudima koji poštuju vaše gledište.

Imat ćete potrebu učiti više o svijetu oko sebe, o odnosima s bliskim ljudima, o razumijevanju ljudske psihe, a to će se odraziti u svakodnevici.

Pročitajte i što strijelce čeka u siječnju.

10. Jarac

Mladi Mjesec u vašem znaku 11. siječnja nudi vam priliku da sami sebi odredite nove ciljeve i ambicije. Kao netko tko daje prioritet svojim postignućima, osjećat ćete se nevjerojatno disciplinirano i sposobni postići sve što sada zamislite.

Možda se oslobađate nekih stvari ili preispitujete kako trošite svoje vrijeme, novac i energiju. Ovaj mjesec razmišljajte izvan okvira – vaša sredstva možda mogu učiniti više nego što ste mislili te zapravo i "spasiti" drage vam ljude koji su se našli u problemima.

Pročitajte i što čeka jarčeve u siječnju.

11. Vodenjak

Mladi Mjesec u Jarcu 11. siječnja poziva vas da napravite duboku, introspektivnu inventuru. Jeste li trenutačno zadovoljni svojim odnosom prema samodisciplini? Ako ste se htjeli odreći loših navika ili započeti s novima, boljima, sada možete pokrenuti te promjene.

Krajem mjeseca u fokusu će biti romantične veze. Osjetit ćete da svome partneru morate pridati više pažnje i izdvojiti vrijeme samo za vas dvoje, a ako ste slobodni, na pomolu je poznanstvo s jednom posebnom osobom.

Pročitajte i što vodenjake čeka u siječnju.

12. Ribe

Dobit ćete jasnoću oko svojih planova i težnji za svoju karijeru i profesionalna pitanja. Sada će vam biti lakše zamisliti budućnost koju sami vidite u svom području i točno prenijeti svoje ideje svojim kolegama ili nadređenima,

Više se nećete samosabotirati. Ta jedna posebna osoba koja vas želi možda je upravo ono što vam treba.

Seksi Seksi godišnji horoskop za 2024. godinu za svaki horoskopski znak Što vas čeka u 2024. godini? Veliki godišnji horoskop: Provjerite što vas čeka u 2024. godini

Iako se ovog mjeseca možda nećete osjećati nevjerojatno ekstrovertirano, upoznat ćete sebe na načine na koje niste mislili da možete.

Pročitajte i što ribe čeka u siječnju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju