Uzmite u ruke neke nove knjige ili uključite podcast koji će vam pomoći da se obrazujete o novoj temi koja vam je privukla pozornost.

Naime, sada ćete htjeti saznati više o svijetu oko sebe, a uz izravni Merkur bit će vam lakše apsorbirati sve nove informacije koje vam stignu.

Tijekom mladog Mjeseca u Jarcu 11. siječnja postavit ćete neke planove i ciljeve u svom domu i životnom okruženju koji su ukorijenjeni u stabilnosti i dugovječnosti. Možda se planirate preseliti ili okrenuti novi list u svom kućanstvu unoseći više strukture u svoj svijet.

Vaš odnos s rođacima sada bi mogao biti posebno značajan, a kao rezultat toga mogli biste se naći kao skloniji autoritativnijoj ulozi u njihovim životima.

Tijekom ove sezone više ćete pozornosti posvetiti hobijima i poslovima koji vas vesele. Pronalaženje različitih načina za uživanje bit će prioritet, pozivat će vas da pristupite kreativnom izražavanju malo drugačije.

Vrijeme je pojačane inspiracije, stoga budite sigurni da tu energiju usmjerite na sve što vas čini sretnima. Ta će vas intuicija voditi i kada su u pitanju ljubavne strasti.

Pogledajte što siječanj donosi ostalim znakovima.

Godišnji horoskop - 11 VAGA: Godišnji horoskop za 2024.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju