Proljeće je stiglo, a s njime i promjene za mnoge horoskopske znakove.

 

1. Ovan

Sve se događa odjednom. Veliki napredak za vas i one koje volite. Ali iako rastete velikom brzinom, također teško osjećate te promjene u svom tijelu.

Prošlomjesečna pomrčina Mjeseca u vagi donijela je prekid ili prosidbu, ništa između. U svakom slučaju, vaši prioriteti u odnosima se mijenjaju i ovog mjeseca učite kako bolje komunicirati svoje potrebe.

Konjunkcija Jupitera i Urana 20. označava "kulturnu promjenu" u načinu na koji trošite novac i vrijeme.

Pročitajte i što ovnove čeka u travnju.

2. Bik

U travnju će se puno toga događati iza kulisa. Jednom kada počne vaša sezona, a posebno kada Venera uđe u vaš znak 29. travnja, bit ćete odmorni, hidratizirani i spremni prihvatiti se sljedećeg velikog životnog izazova.

Pun Mjesec u Škorpionu 23. obilježava kulminaciju vaših najbližih veza. Bilo da ste slobodni ili u partnerskoj vezi, ovo će biti trenutak kada ćete biti vrlo svjesni davanja i primanja u svom životu.

Budite oprezni s potrošnjom ovog mjeseca jer retrogradni Merkur u vašem nesvjesnom sektoru može potaknuti kupovinu bez razmišljanja.

Pročitajte i što bikove čeka u travnju.

3. Blizanci

Travanj je za vas pun susreta, Blizanci. Prošlost, sadašnjost i budućnost događaju se odjednom, a za vas je to otkrivanje prave prirode vaše zajednice i sustava podrške.

Romantika vam je bila frustrirajuća tema tijekom prošle godine. Svibanj donosi novo razdoblje puno nade za vaš romantični život. Izdržite do tada.

Pomrčina Sunca 8. donosi intrigantnu priliku da pokrenete posao ili zaradite više na svojim hobijima.

Pročitajte i što blizance čeka u travnju.

4. Rak

Proboji u karijeri su glavna stvar za vas ovog travnja. Pomrčina Sunca u Ovnu 8. će vam ispuniti želju u profesionalnom životu, a veliki dio prvog dijela vašeg mjeseca provest ćete u slavlju ovog značajnog postignuća.

Ako se osjećate zaglavljenim u svojoj vezi, napetost raste kako bi se ili otvorilo novo tlo ili kako bi sve završilo.

Proboji u karijeri koje doživljavate također dolaze s financijskim dobicima. Uzbudljivo je osjećati se cijenjenim, ali možda se osjećate i preopterećeno upravljanjem resursima koji vam dolaze na put.

Pročitajte i što rakove čeka u travnju.

5. Lav

U posljednje vrijeme čini se da je vaš mali kutak svijeta postao puno manji nego inače. Prijatelji se vjenčaju i odlaze iz grada, imaju novi posao ili dobivaju djecu. Zapamtite da oslobađate prostor kako biste imali mjesta za prihvaćanje vlastitog novog putovanja.

Ako ste se zabavljali s partnerom bez uspostavljanja jasnih granica, izbjegavanja otvaranja zajedničkog bankovnog računa ili nervoze oko pitanja "što smo mi?", razgovor se više ne može izbjeći.

Retrogradni Merkur uvijek vam donosi priliku da preispitate svoje financije, a ovaj put vaš fokus je na štednji za uzbudljivo putovanje ili priliku za obrazovanje.

Pročitajte i što lavove čeka u travnju.

6. Djevica

Približavaju se uzbudljivi događaji za vaš ljubavni život jer konjunkcija Jupitera i Urana 20. označava promjenu stila života i za vaše intimne veze i za obiteljski život. Vrlo vjerojatno ćete upoznati nekoga na čaroban način i nikada se više ne osvrtati na život koji ste živjeli prije te osobe.

Pomrčine i retrogradni Merkur tjeraju vas da se cijeli mjesec suočavate s dugovima i obvezama. Iako se može činiti vrlo teškim suočiti se sa svime što dugujete odjednom, olakšanje dolazi kada strgnete flaster.

Pročitajte i što djevice čeka u travnju.

7. Vaga

Sve vrste intime spremne su za nadogradnju pod ovim nebom.
Ako ste u dugoj vezi, ovaj ćete mjesec imati osjećaj kao da ste tek na samom početku kada ne možete skinuti ruke jedno s drugog. Tko kaže da ovakva sreća ne može potrajati?

Konjunkcija Jupitera i Urana 20. travnja donosi "kulturnu promjenu" za vaše dugove, zajedničke resurse i nezarađeni prihod. Ovaj utjecaj označava novu eru u vašem odnosu prema obilju i brizi.

Pročitajte i što vage čeka u travnju.

8. Škorpion

Bilo da se radi o razlozima povezanima s poslom, odnosima ili duhovnom praksom, ovog mjeseca morate napraviti velike promjene u svom životnom stilu.

Baš kao što ovog mjeseca pronalazite više slobode u svojim vezama, također doživljavate nove financijske privilegije. Krajem travnja mogli biste imati sreće s donacijom, zajmom ili dobročiniteljem pa se pokušajte povezati s onima koji bi vam mogli pomoći pronaći tu podršku.

Pročitajte i što škorpione čeka u travnju.

9. Strijelac

Romantika je u zraku ovog mjeseca. Ako ste slobodni, mogli biste na zabavi sresti starog prijatelja i osjetiti iskru. Ako ste u partnerskoj vezi, retrogradni Merkur je odlično vrijeme da ponovno rasplamsate strast i smislite kako da se više zabavite zajedno.

Bilo da ste u procesu kupnje kuće, putujete vidjeti obitelj ili žurite pronaći novi stan, čini se da sav vaš novac ide na izgradnju ili obnovu temelja. Dolazite do prijelomne točke oko sredine mjeseca. kada ćete morati odlučiti isplati li se nastaviti trošiti izvan svojih mogućnosti samo da biste se osjećali ugodno.

Pročitajte i što čeka strijelce u travnju.

10. Jarac

Velike promjene u vašoj obitelji i karijeri uzrokuju osjećaj tjeskobe. Teško vam je nastaviti kroz svakodnevni život. Iako ste uvijek spremni za izazov, mnogima od vaših najbližih također je teško i ne podnose ga dobro.

Ako niste pažljivi, mogli biste izgorjeti pokušavajući se pobrinuti za sve ostale.

Pun Mjesec u škorpionu 23. travnja jedna je od vaših najdruštvenijih noći u godini i ako ste slobodni, dani oko ovog punog Mjeseca odlično su vrijeme za pokušaj upoznavanja nekoga. Ne pristajte ni na koga tko vam je dosadan.

Pročitajte i što jarčeve čeka u travnju.

11. Vodenjak

Ovaj ćete se mjesec morati suočiti s posljedicama svojih radnji. Je li zaista potrebno svakodnevnu naručivanje hrane ili odjeće? Usrećuje li vas to? Kada sagledate sve što vas okružuje, shvatit ćete da je vrijeme za promjene.

Inače ste dobri kada je u pitanju štednja, no ovaj mjesec imate neodoljivu želju za trošenjem koju si ni sami ne znate objasniti, no korijen svega leži u općem nezadovoljstvu. Srećom, sredinom mjeseca stat ćete na loptu i realnije sagledati svoju situaciju.

Pročitajte i što vodenjake čeka u travnju.

12. Ribe

Sezona pomrčine i retrogradni Merkur tjeraju vas da pregovarate o svojim prihodima, tražite otpis dugova i suočavate se s problemima nedostatka, i u financijama, kao i u odnosima.

Retrogradni Merkur donosi svađu i mnoge nesporazume u vašim najbližim vezama. S jakim utjecajem ovna, svi u vašoj orbiti su vrući, a čak su spremni za borbu i oni za koje niste mislili da nisu.

Ipak, ovaj mjesec je za vas definitivno u znaku novca. Ožujak je donio neke financijske potrese, ali sada skupljate resurse i vraćate se na pravi put, pa ćete se krajem mjeseca moći i malo počastiti.

Pročitajte i što ribe čeka u travnju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju