Ljepota je u očima promatrača, složit će se mnogi. Svakoga od nas privlači neka druga tjelesna karakteristika. Neke od nas padaju na plave oči, neke prvo primijete ruke, a nekima je najvažniji šarm, koji ne mora imati veze s izgledom.

Galerija Robert Pattinson Najzgodniji muškarci 2022. - 7 Najzgodniji muškarci 2022. - 6 +7 David Beckham

Krajem godine izlazi popis najzgodnijih muškaraca na svijetu, koji je izvrsna ilustracija ljepote. On nam pokazuje da je ljepota u različitostima. Postoji mnogo prekrasnih slavnih muškaraca diljem svijeta, a u nastavku možete pročitati koji su od njih osvojili žene (i znanost) u godini na izmaku.

Popis najljepših muškaraca na svijetu složio je Science and Golden Ratio of Beauty, koji proporcije i simetričnost lica uzima kao glavni kriterij ljepote, a žene su u anketi odlučile tko, osim savršenih proporcija, ima i šarm koji osvaja.

1. Robert Pattinson

Roberta većina od nas najbolje poznaje po ulozi Edwarda koji nas je osvojio u Sumrak sagi. Struktura njegova lica, kažu stručnjaci, "točna" je 92,15 posto, što ga stavlja na sam vrh najljepših muškaraca na svijetu. Kad njegovoj simetričnosti pridodamo šarm i poseban karakter, ne čudi nas što se baš toliko žena u njegovu slučaju slaže sa znanošću.

Robert Pattinson Robert Pattinson (Foto: Profimedia)

2. Hritik Roshan

Kakve oči, kakav šarm! Jedan od najpoznatijih indijskih glumaca osvojio je žene diljem svijeta. Svi ističu njegovu markantnost, a čak ga uspoređuju i s grčkim božanstvom. Poznat je po svojim plesnim sposobnostima i pokretima koji jednostavno osvajaju žene.

Najzgodniji muškarci 2022. - 4 Hritik Roshan (Foto: Profimedia)

3. Justin Trudeau

Kad govorimo o zgodnim političarima, Justin je uvijek broj jedan. Najmlađi premijer Kanade osvaja žene osmijehom, toplim karakterom i ljubavi prema obitelji, djeci i životinjama. Ima li što privlačnije od muških emocija na pladnju?

Najzgodniji muškarci 2022. - 6 Justin Trudeau (Foto: Profimedia)

4. Liam Hemsworth

Smeđa kosa, plave oči i pogled dobrice Liama su stavili među prvih pet najljepših muškaraca u godini na izmaku. Australski glumac bio je u braku s Miley Cyrus, a od razvoda je podosta tajanstven o svojem ljubavnom životu. Misterij u pogledu mogli bismo istaknuti kao njegov najjači adut.

Najzgodniji muškarci 2022. - 3 Liam Hemsworth (Foto: Profimedia)

5. Tom Holland

Mladi glumac stekao je slavu u poznatim Marvelovim filmovima. Iako je miljenik nove generacije djevojaka, možemo se složiti da u njegovu pogledu ima nešto što je izrazito privlačno. Žene ističu da mu naočale odlično stoje jer s njima izgleda poput zgodnog štrebera od kojeg bi se moglo svašta naučiti.

Koji je muškarac s liste vama najzgodniji?

glasova:

Najzgodniji muškarci 2022. - 11 Tom Holland (Foto: Profimedia)

6. David Beckham

Gotovo je nemoguće pronaći listu zgodnih muškaraca na kojoj svoje mjesto nije pronašao i jedan od najpoznatijih nogometaša na svijetu. Njegov osmijeh, isklesano tijelo i nenadmašivi šarm zacementirali su mu mjesto i na ovom popisu. David je kao vino…

Najzgodniji muškarci 2022. - 5 David Beckham (Foto: Profimedia)

7. Idris Elba

Engleski glumac 2018. godine proglašen je najzgodnijim muškarcem na svijetu, prema kriterijima časopisa People. Markantan, ozbiljan, pomalo mrk, ali nevjerojatno zgodan, Idris se našao i na popisu najzgodnijih muškaraca u godini na izmaku.

Najzgodniji muškarci 2022. - 1 Idris Elba (Foto: Profimedia)

8. Bradley Cooper

Poznati glumac također se nalazi na listama najzgodnijih muškaraca na svijetu, a na našoj je listi zauzeo sedmo mjesto. Ubojiti osmijeh, predivne plave oči i duge i crne trepavice kakve bi poželje brojne žene osigurali su mu titulu jednog od najprivlačnijih na svijetu.

Najzgodniji muškarci 2022. - 2 Bradley Cooper (Foto: Profimedia)

9. Chris Evans

Na pitanje koji je najzgodniji muškarac na svijetu, mnoge će žene, kao iz topa, izgovoriti njegovo ime. Njegov seksepil skriva se u likovima junaka koje glumi, ali i u nevjerojatnom osmijehu i pogledu, koji su baš privlačni. 

Najzgodniji muškarci 2022. - 10 Chris Evenas (Foto: Profimedia)

Slažete li se s izborom? 15 najljepših muškaraca svih vremena Robert Redford Paul Newman Cary Grant +11 Steve McQueen

10. Zac Efron

Glumac iz tinejdžerskih filmova svima nam se uvukao pod kožu, a moramo se složiti da je i on poput vina. Godine mu odlično stoje jer su mu donijele karakter i stav koji ne može proći nezamijećeno. Zac je itekako zaslužio svoje mjesto na našoj listi, a savršenu simetriju lica potvrdila je i znanost.

Najzgodniji muškarci 2022. - 7 Zac Efron (Foto: Profimedia)

U anketi nam recite koji je vama najzgodniji muškarac s ovogodišnje liste. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju