Štraca T-shirt već je dobro poznat brend originalnih i svestranih majica napravljenih od prirodnih materijala s modernim krojevima i cool ilustracijama.

Galerija Štraca T-shirt - 5 Štraca T-shirt - 1 Štraca T-shirt - 2 +2 Štraca T-shirt - 3

Iza njega stoji 41-godišnja Marina Perić iz Zagreba, koja je brend pokrenula 2016. godine na rođendan vlastite mame.

Sve je počelo sasvim spontano nakon što sam nacrtala ilustraciju prema kojoj sam prijateljici na zamolbu napravila majicu.

Odlučila je na Facebooku napraviti stranicu po imenu Štraca T-shirt. Nakon svega nekoliko dana zapratio ju je velik broj ljudi na društvenim mrežama te je odlučila ljubav prema digitalnom artu pretvoriti u posao.

Sve što se kasnije dogodilo pripisujem moći društvenih mreža. Moja mama danas je glavna i odgovorna za slanje paketa i kompletnu korespondenciju s kupcima,
kaže Marina.

Iako je rođena u Zagrebu, a danas živi u Švicarskoj, Marina vjeruje kako je snažni utjecaj na njezin izražaj ostavilo djetinjstvo provedeno na lijepim obalama Korčule.

Štraca T-shirt - 1 Popularne su i ljetne haljine brenda Štraca T-shirt (Foto: PR)

Mislim da su ljetovanja provedena baš tamo ostavila trag na svim mojim natpisima i ilustracijama. Vlasnica sam agencije za social media marketing – moj posao fokusiran je na pomoć i razvoj malih brendova, kreativnu stranu osobnosti ne zanemarujem, stoga u slobodno vrijeme crtam digitalne ilustracije koje kasnije koristima na odjevnim predmetima.

Udobnost i kvaliteta osnova je kojom se vodi od početaka. Svi artikli Štraca T-shirta šivani su od organskog pamuka, a namijenjeni su za cijelu obitelj.

Na webshopu Uvik-kontra pronaći ćete basic modele za svaki dan, ljetne haljine, majice s kapuljačom raznih krojeva, T-shirt, trenirke i muške majice.

Za djecu imamo vrlo kreativne proizvode pa smo tako zadnje osmislili “Tatto T-shirt” – kako bi djeca mogla kreirati svoju vlastitu majicu s naljepnicama ilustracija koje se vrlo lako nanose na T-shirt.

Najprodavaniji artikl svakako su ljetne haljine, a zimi – trenirke.

Naši su kupci žene, one su ključne u kućanstvu – one su te koje odlučuju što će im dijete, muž i one same nositi. Kada se jednom uvjere u kvalitetu proizvoda, onda nam se javljaju potajno i muževi koji žele svoje supruge iznenaditi nekim komadom robe iz naše ponude, zaključuje Marina Perić.

Štraca T-shirt - 6 Proizvodi su napravljeni od organskog pamuka (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju