Strah od braka muči muškarce koji se boje pomisli da čitav život provedu s istom ženom. No, post na Facebooku koji je skupio 655.000 lajkova i podijeljen je preko 277.000 puta sagledao je stvari iz sasvim druge perspektive, a muškarcu koji ga je napisao priskrbio titulu supruga godine

Dale Partridge je popularni književni autor i motivacijski govornik koji muškarcima rado daje savjete o sretnom braku i ljubavi. Dale je na svom Facebooku nedavno objavio divnu fotografiju na kojoj je sa svojom suprugom Veronicom, a uz fotografiju napisao je još divniji post.

Strah od braka muči muškarce koji se boje pomisli da čitav život provedu s istom ženom

Muškarci se brinu da će kada uđu u brak ostatak života morati provesti sa samo jednom ženom. To jednostavno nije istina. Zaljubio sam se u 19-godišnju penjačicu, oženio se za 20-godišnju ljubiteljicu životinja, osnovao obitelj s 24-godišnjom majkom, zatim izgradio farmu s 25-godišnjom domaćicom, a danas sam u braku s 27-godišnjom mudrom ženom.

Ako je vaš um zdrav, nikad vam neće dosaditi jedna žena. Zapravo, bit ćete presretni s koliko ćete njenih predivnih verzija biti u braku tijekom godina. Nemojte reći ne braku, recite da i nastavite govoriti da do smrti
, poručio je Dale Partridge muškarcima. Pročitajte i priču najponosnijeg supruga na svijetu koji je otvorio srce.

Post je skupio više od 655.000 lajkova te mnoštvo komentara muškaraca koji su izrazili koliko vole svoje
supruge.

U braku sam s istom djevojkom gotovo 40 godina, zašto bi, dovraga, muškarac želio više od jedne žene. Ona je oduvijek bila sve što želim i trebam, napisao je Kelly.

Ne vjerujem da bi se ijedan muškarac brinuo zbog toga što će imati samo jednu ženu. Samo bi se dječak brinuo. Nema većeg dara od Boga od žene koju možeš voljeti i poštivati. Usrećivati nekoga samo svojom prisutnošću je nešto najvrednije, poručio je Barry.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju