Odijelo možda ne čini čovjeka, ali čovjek može itekako dobro izgledati u odijelu! Pokazala je to i zgodna dama koja je prošetala Knez Mihailovom ulicom u Beogradu odjevena u ležerno žensko odijelo, savršeno za tople proljetne dane.

Žensko odijelo uvijek ostavlja dojam, žena u njemu izgleda moćno i samopouzdano, pa je lijepo osvježenje vidjeti ga u street style kombinacijama. Jer odijela ne moraju biti rezervirana samo za svečanije i večernje prigode, ona mogu biti izvrstan odabir i za dnevne kombinacije.

Nekada smo uz odijela nosili isključivo cipele, ponajprije visoke potpetice, ali sada je veliki trend nositi ih i uz tenisice. Mala tajna dobrog stila jest da birate hlače širih nogavica, a ne one cigareta kroja, jer bolje pristaju uz tenisice.

A jedno moćno odijelo iz trgovine Zara za svoj dnevni outfit odabrala je Beograđanka fotografirana u Knez Mihailovoj ulici. Nosila je svijetlo odijelo nijanse koja je negdje između bež i mint zelene boje, baš savršeno za proljeće, ali i sezonu pred ljeto. Hlače širih nogavica uz bijele tenisice Massimo Dutti i sako podvinutih rukava stvorili su savršen dojam ležerne elegancije koji je zgodna Beograđanka upotpunila s romantičnim topom cvjetnog uzorka.

Slika nije dostupna Zagonetna brineta iz centra Zagreba u ljetnim sandalama koje vole kratke hlače

Tri modna dodatka, veća torba u sivoj nijansi s efektnim volanima, metalna ogrlica i crne sunčane naočale, bila su dovoljna da street style brinete s beogradske špice bude itekako zamijećen.

izvor: Zadovoljna.rs

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju