Split ovih dana uživa na ugodnim jesenskim temperaturama koje dozvoljavaju nošenje laganijih jakni i minica. Ova dva odjevna komada bila su izbor i mlade ljubiteljice mode za njezin 'street style' i šetnju srcem Dalmacije.

Galerija Modna blogerica Anita Martinović u kompletiću od tvida - 4 Modna blogerica Anita Martinović u kompletiću od tvida - 3 Modna blogerica Anita Martinović u kompletiću od tvida - 1 +3 Modna blogerica Anita Martinović u kompletiću od tvida  

Modna blogerica Anita Martinović iz Zagreba koja vodi blog anitaswayy, ovih dana boravi u Splitu, koji se pokazao kao savršena kulisa za modne fotografije. Za svoju posljednju street style kombinaciju Anita je izabrala kostimić od tvida sačinjen od jaknice i mini suknje na preklop dostupan u internetskoj trgovini Shein.

Za svoj street style blogerica Anita Martinović izabrala je kompletić od tvida

Tvid je mnogim ženama omiljeni materijal za sezonu jesen/zima jer fino grije, ne gužva se i udoban je. Anita je jaknicu dužine do struka stilizirala tako da otkriva jedno rame, a ispod nje nosi top na tanke bretelice ukrašen čipkom koji s prednje strane ima gumbiće, također iz trgovine Shein. Minicu je odlično kombinirala uz popularne visoke čizme iznad koljena u crnoj te najlonke u boji kože.

Kombinaciju je zgodna blogerica upotpunila okruglim zlatnim naušnicama i crnim sunčanim naočalama

Ovu street style priču Anita je smjestila u okruženje slavne Dioklecijanove palače koja se vidi u pozadini fotografije. Još jedan dokaz da čarobni Split i lijepe djevojke idu ruku pod ruku.

Modna blogerica Anita Martinović u kompletiću od tvida - 3 Street style 'priča' blogerice Anite Martinović smještena u okruženje Dioklecijanove palače (Foto: Privatna fotografija)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju