Tražite li inspiraciju za zimski street style možda je pronađete upravo u ovoj modnoj priči iz središta Zagreba.

Galerija Street style brineta iz centra Zagreba - 2 Street style brineta iz centra Zagreba - 4 Street style brineta iz centra Zagreba - 7 +3 Street style beauty blogerice i vizažistice Ivane Stanić u bež kaputu

Street style nadahnuća u našoj metropoli nikada ne nedostaje, a jedan takav odličan stajling pokazala je beauty blogerica i vizažistica Ivana Stanić. Centrom Zagreba prošetala je odjevena u vrlo nosivu i svestranu kombinaciju, a jedan komad posebno se istaknuo – bež kaput klasičnog kroja.

Bež kaput klasičnog kroja modni je adut street style kombinacije beauty blogerice i vizažistice Ivane Stanić



Nekada su ovakvi kaputi bili najpopularniji u crnoj, ali posljednjih sezona sve više viđamo varijante u bež i boji devine dlake. To i ne čudi, s obzirom na to da se vrlo lako kombinira uz druge boje i odjevne komade.

Svoj modni adut bež kaput zgodna brineta ležerno je prebacila preko kariranog sakoa ispod kojeg je nosila dolčevitu također u boji devine dlake. Tamnoplave traperice ravnog kroja sjajno su pristajale uz smeđe čizmice sa zlatnim detaljem na špicu.

Od modnih detalja blogerica Ivana Stanić izabrala je plavu torbicu i okrugle sunčane naočale, dok je usne uljepšala ružem nježne nijanse.

Street style brineta iz centra Zagreba - 6 Street style beauty blogerice i vizažistice Ivane Stanić u bež kaputu (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju