Odličnu modnu inspiraciju koju mogu slijediti žene svih konfekcijskih brojeva za šik jesenski stajling nosiv i na posao i u večernji izlazak, dala nam je brineta koja je prošla središtem Zagreba

Zgodna dama predivne guste kose koju smo zapazili dok je prolazila zagrebačkom Ilicom zaslužila je pohvale za svoj street style izbor. Kratku tamnosivu pletenu haljinu kombinirala je iz crne čizme do koljena te elegantni crni kaput. Tamnu kombinaciju upotpunila je crnoj torbicom s metalnim detaljem, dok je u drugoj ruci nosila buket cvijeća.

Kratka haljinica od udobnog, vunenog materijala odličan je i praktičan jesenski odjevni komad koji se može nositi na razne modele obuće, posebno šik izgledat će uz najlonke s uzorkom, a zbog šireg kroja mogu je nositi žene svih konfekcijskih brojeva. Ovakav model haljine može se pretvoriti i u tuniku ukoliko se nosi na tajice ili traperice.

Inspirirani zgodnom brinetom iz Ilice prošetali smo trgovinama i pronašli 5 kratkih pletenih haljina koje pristaju ženama od XXS do XXL konfekcijskog broja, a pogledati ih možete u foto galeriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju