I ovog smo vikenda odlučili prošetati centrom grada, a sve kako bi naišli na zanimljive street style kombinacije. Ono što nam je ovaj put upalo u oko bio je stajling lijepe brinete koja je upotrijebila najmoćnije žensko oružje i pretvorila ga u opasni dnevni look


 Vikend šetnja gradom uvijek je zanimljiva, posebno ako govorimo o street style kombinacijama koje nam predstavljaju djevojke i žene iz centra grada.

Zanimljiv stajling koji je ukrao pažnju našeg fotografa svakako je bio onaj koji nam je prezentirala lijepa brineta sa špice.

Riječ je o vrlo moćnom dnevnom looku koji slobodno može proći i kao večernji, a sve zahvaljujući detalju koji nogama dodaje preko 10 centimetara.

Nepoznata ljepotica za ovu priliku je odabrala stajling kojim je vladao sivi kaput i traperice skinny kroja, a koje su dodatno došle do izražaja zahvaljujući 'opasnim' gležnjačama.

Trendi čizmice ukrašene su brojnim remenčićima i elegantnom štiklom koja stajling u trenu pretvara u zavodljivi look.

U galeriji fotografija donosimo zanimljive street style kombinacije u kojima vladaju glžnjače i čizme s visokom potpeticom koja nogama dodaje centimetre.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju