Najlonke s uzorkom uvijek će privući pažnju, a učinila je to i ljepotica iz Zagreba koja je za svoj street style izabrala 2 u 1 čarape koje spajaju najlonke i natkoljenice, a ukrašene su i slatkim uzorkom

Galerija Street style brinete s Cvjetnog trga u najlonkama s uzorkom - 2 Street style brinete s Cvjetnog trga u najlonkama s uzorkom - 1 +0 Street style brinete s Cvjetnog trga u najlonkama s uzorkom Ponuda najlonki s uzorcima i raznim ukrasima u trgovinama nikada nije bila bogatija. Takve najlonke mogu biti vrlo efektne i šik, a pravilo je da se nose uz minicu ili kraću suknju. Tog se pravila držala i atraktivna brineta koja zagrebačkim Cvjetnim trgom nije mogla proći neprimijećeno.

Najlonke s uzorkom uvijek će privući pažnju, a učinila je to i ljepotica iz Zagreba koja je za svoj street style izabrala 2 u 1 čarape koje spajaju najlonke i natkoljenice

Za svoj upečatljivi street style izabrala je crne najlonke sa srčekima te "našivenim" natkoljenicama čija se popularnost vinula u zrak 1990-ih godina, a danas se opet nose. Ove čarape zapravo spajaju najlonke i natkoljenice, zbog čega ih možemo zvati 2 u 1 najlonke.

Kombinirala ih je uz visoke crne čizme od brušene kože na visoku potpeticu, bež jaknu svezanu u struku s detaljem pahuljice na rukavu i crnu torbu.

Istaknuli su se na ovoj street style ljepotici i žarkocrveni lak za nokte te crveno-crne sunčane naočale. U fotogaleriji pogledajte još jednu zagrebačku brinetu u najlonkama s motivom Eiffelova tornja.
Street style brinete s Cvjetnog trga u najlonkama s uzorkom - 1 Street style brinete s Cvjetnog trga u najlonkama s uzorkom (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju