Ljeto je godišnje doba kada si možemo priuštiti nošenje najkraćih odjevnih komada, a takvu street style kombinaciju stvorenu za najveće vrućine izabrale su i dvije zgodne brinete koje su prošetale zagrebačkim Cvjetnim trgom

Dvije prijateljice iz središta Zagreba modno su se uskladile te su obje nosile sandale koje se vežu oko listova te majicu, odnosno košulju bijele boje.

Ljeto je godišnje doba kada si možemo priuštiti nošenje najkraćih odjevnih komada, a takvu street style kombinaciju izabrale su i dvije zgodne brinete koje su prošetale zagrebačkim Cvjetnim trgom

Jedna prijateljica dugu bijelu košulju nosila je raskopčanu tako da su se ispod nje mogle vidjeti vruće hlačice od trapera. Boho dašak ležernoj street style kombinaciji dali su rukavi koji se šire u trapez te sunčane naočale "lenonice".

Druga prijateljica je pak nosila bijelu majicu s likom slavnog glazbenika Notorious B.I.G.-ja koja je "sakrila" njene hlačice te je majica dobila ulogu mini haljinice. Pažnju su privukle i njene sandale na vezanje oko listova s ljupkim motivom zvjezdica. Vitka brineta oči je od sunčevih zraka zaštitila naočalama okruglih okvira koji su ove sezone mega trend.

U foto galeriji pogledajte i kako druge dame iz Zagreba i Šibenika nose vruće hlačice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju