Visoke uske čizme bile su jedan od najvećih trendova zime koja je iza nas i centrom Zagreba prolazile su mnoge dame koje su ih nosile. I na početku proljeća, žene kao da se ne žele odvojiti od ovih obožavanih čizama

Uske čizme iznad koljena za svoj street style izabrala je i lijepa vitka brineta koja je na sunčani proljetni dan prošetala zagrebačkim Cvjetnim trgom. Vitkost svojih nogu dodatno je naglasila vrlo uskim crnim čizmama koje ostavljaju dojam čarapa natkoljenica koje su bile vrlo popularne 1990-ih godina.

'Uske visoke čizme iznad koljena za svoj street style izabrala je i lijepa vitka brineta koja je na sunčani proljetni dan prošetala zagrebačkim Cvjetnim trgom'

Ženstvenosti čizama pridonijela je i tanka potpetica, dok su ležernost njenom street styleu dale uske plave traperice s trendi poderanim detaljem, bijela košulja na okomite plave pruge i crna kožnata jakna.
Modne dodatke svela je na minimum te je nosila samo crnu torbicu s lancem.

Na njenom licu pravilnih crta istaknule su se lijepo oblikovane obrve, duge trepavice i usnice suptilno naglašene nježno ružičastim ružem.

Kako su druge zgodne dame iz središta Zagreba nosile čizme iznad koljena, pogledajte u foto galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju