Centar Zagreba 'procvjetao' je zbog zgodnih žena koje ovih proljetnih dana prolaze našom metropolom. Tako se jedna lijepa brineta istakla style kombinacijom koju bismo voljele imati - od sunčanih naočala do sjajnih štikli

Brineta iz centra Zagreba iskoristila je temperature koje su u utorak sezale i iznad 20 stupnjeva da 'prošeće' svoje sandale na visoku potpeticu i kratku jaknicu. Ovu privlačnu zgodnicu nije bilo teško zamijetiti u 'masi' zahvaljujući njenoj street style kombinaciju koju bismo željeli imati u svom ormaru.

Privlačna zgodnica iz centra Zagreba sunčani dan iskoristila je da 'prošeta' svoje sandale štikle i suknjicu

Crnu suknjicu dužine iznad koljena kombinirala je uz bijelu bluzu s aplikacijama na ovratniku i žutom kožnatom jaknom do struka. Pažnju su privlačile i sandale na visoku potpeticu 'isprepletenog' uzorka. Ova odjevna kombinacija savršeno je istaknula njenu lijepu figuru.

Ova dama iz centra Zagreba sunčani i proljetni dan definitivno je učinila još ljepšim.

A mi smo laganim proljetnim korakom prošetali trgovinama i izdvojili komade s kojima možete 'kopirati' stajling ove zgodne brinete. Što smo pronašli u trgovinama pogledajte u foto galeriji, kao i druge ljepotice iz centra Zagreba koje su uživale u divnom utorku.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju