Mediteranska klima uvijek nekako dobro utječe na nas, donosi neku pozitivu u zraku, a mnogo sunca također popravlja raspoloženje i onda je sve nekako lakše. Split je grad u kojem se blagotvorno mediteransko podneblje osjeti na svakom koraku, pa i u street style kombinacijama koje se mogu vidjeti na splitskim ulicama.

Galerija Street style kombinacije u Splitu - 6 Street style kombinacije u Splitu - 1 Street style kombinacije u Splitu - 2 +5 Street stylerica iz Splita nosi torbu modne kuće Louis Vuitton, model Alma

Zime su u Dalmaciji blage pa se u skladu s time biraju i odjevne kombinacije koje se mogu vidjeti u dalmatinskim gradovima. Split je naročito poznat po bogatom street style sadržaju i mnoge djevojke i žene svaku priliku iskoriste za šetnju splitskom rivom u svojim najboljim modnim izdanjima.

A takvu jednu zamijećenu kombinaciju nosila je i zgodna dama koja nije promakla budnom oku fotografa. Njezin street style odiše klasikom koju je malo razbio trendi model čizama koji se ističe svojim atraktivnim dizajnom. Riječ je o čizmama iznad koljena, a splitska street stylerica odabrala je uski model od crne kože na visoku potpeticu.

Street style kombinacije u Splitu - 1 Street style zgodne žene iz Splita u čizmama iznad koljena (Foto: Sasa Buric/Cropix)

Čizme sežu gotovo do bedara te sa strane imaju patentni zatvarač, a zgodna žena uz njih je nosila kožnatu minicu te sako pepita uzorka. Ispod sakoa mogla se vidjeti bijela majica, dok je kombinaciju zaokružila klasičnim crnim kaputom lagano predimenzioniranih ramena.

Street stylerica iz Splita nosi torbu modne kuće Louis Vuitton Street stylerica iz Splita nosi torbu modne kuće Louis Vuitton, model Alma (Foto: Louis Vuitton)

Još jedan adut njezinog street stylea svakako je smeđa torba francuske modne kuće Louis Vuitton. U kombinaciju sjajno se uklopio kultni Vuittonov model torbice Alma, kreiran 1932. godine i nazvan prema pariškom mostu Alma.

"Nevidljive" čizme brinete iz centra Zagreba koje najbolje opisuju riječi - opasno dobre Street style kombinacije iz centra Zagreba - 7 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 4 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 5 +6 Street stylerica iz Zagreba nosi torbicu francuskog brenda Jacquemus

Torba prepoznatljivog kockastog uzorka ima remen za nošenje preko tijela i dvije ručke za nošenje u ruci te omogućava razne načina kombiniranja što taj model čini vrlo svestranim i savršenim za dnevna i večernja izdanja. Sunčane naočale predimenzioniranih mačkastih okvira i viseće naušnice sjajno su zaokružile modno izdanje plavokose dame iz Splita.

U fotogaleriji na početku teksta pronađite još street style inspiracije sa splitskih ulica.

Street style kombinacije u Splitu - 4 Street style kombinacije u Splitu (Foto: Sasa Buric/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju