Lepršave ljetne haljine najdraži su odjevni komad za vrijeme toplijih mjeseci. Osim što izgledaju doista efektno, one su obično lagane i prozračne pa bismo u njima mogli provesti cijeli dan.

Galerija Street stylerica iz Zagreba u ženstvenoj haljini iz H&M-a Street stylerica iz Zagreba u ženstvenoj haljini iz H&M-a Street stylerica iz Zagreba u ženstvenoj haljini iz H&M-a +5 Marija iz Velike Gorice centrom Zagreba prošetala je u sandalama iz Manga

Jedna šetnja Zagrebom dovoljna je da primijetimo da su Hrvatice modno osviještene žene.

To nam je potvrdila i lijepa Marija iz Velike Gorice, koju smo uhvatili u šetnji glavnim gradskim trgom i zabilježili njezinu modnu kombinaciju.

Za oko nam je posebno zapala midi haljina u upečatljivoj, a istovremeno nježnoj žutoj nijansi popularnog švedskog brenda H&M.

Street stylerica iz Zagreba u ženstvenoj haljini iz H&M-a Street stylerica iz Zagreba u ženstvenoj haljini iz H&M-a (Foto: Slaven Janđel)

Haljina na preklop najženstveniji je model haljine.

Zavodljiva, a ujedno elegantna, haljina na preklop naglašava struk i ističe dekolte, a ovaj je primjerak poseban zbog dugih puf rukava te šarmantnog volana koji se provlači od struka prema dolje.

Haljina iz H&M-a HM, 49,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Detalji uvijek čine razliku, a Marija se pobrinula da svoju odjevnu kombinaciju zaokruži pomno odabranim sitnicama. Lepršavu haljinu odlično je uparila s bež sandalama iz Manga, a točka na i njezine ljetne kombinacije jest torbica popularnog brenda Guess.

Kosu je jednostavno rapustila, a kompletni look zaokružila je sunčanim naočalama i decentnim nakitom, od kojega se posebno istaknula nanogica – omiljeni ljetni detalj koji nas momentalno asocira na šetnju po pješčanoj plaži.

Street stylerica iz Zagreba u ženstvenoj haljini iz H&M-a Marija iz Velike Gorice centrom Zagreba prošetala je u sandalama iz Manga (Foto: Slaven Janđel)

I štikle od 12,5 cm: Haljina iz Zare koju dama iz centra Zagreba nosi bolje od modela Ulična moda u Zagrebu - 6 Ulična moda u Zagrebu - 5 Ulična moda u Zagrebu - 8 +7 Zagrebačka street stylerica nosi haljinu iz trgovine Zara

Šetnja centrom Zagreba u najsenzualnijem modelu haljine koji nigdje ne sputava Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 1 +8 Ulična moda u centru Zagreba - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju