Torbe su mnogim ženama omiljeni modni dodatak koji će pažljivo birati tijekom kupnje. Dobra i zanimljiva torba uvijek će privući pažnju, a jednu takvu interesantnu torbu nosi street style dama koja je prošetala centrom Zagreba

Galerija Modni komadi po uzoru na street style damu iz centra Zagreba - 1 Modni komadi po uzoru na street style damu iz centra Zagreba - 2 Modni komadi po uzoru na street style damu iz centra Zagreba - 4 +0 Atos Lombardini (Yoox), 443 kn Atraktivna dama koju je fotograf primijetio u središtu Zagreba pokazala je odličan urbani street style nosiv svaki dan, a istovremeno vrlo jednostavan i efektan.

Za svoj street style dama iz centra Zagreba izabrala je efektnu crnu torbu s dugim resama

Jaknu od svjetlosivog lažnog krzna s kožnatim detaljima na rukavima, ovratniku i džepovima kombinirala je uz tamnoplave traperice i visoke crne čizme do koljena. Svoj street style upotpunila je bež turbanom, no jedan drugi modni dodatak ipak je privukao više pažnje – crna torba s dugim resama.

Ukras u obliku resa izgleda vrlo efektno, ali one stvaraju i privid da je torba veća nešto što zaista jest. Zbog toga smo se malo poigrali modnim izrazima i ovakvu torbu, koja postaje glavni adut kombinacije, nazvali torba "varalica".

Moda i postoji zato da se s njom poigravamo, pa ovakva street style izdanja uvijek volimo vidjeti. Nadahnuti stajlingom zvijezde naše street style priče, u trgovinama smo pronašli modne komade s kojima možete složiti sličnu kombinaciju. Pogledajte ih u fotogaleriji. Pogledajte i zagrebačku crnku s torbom iz Stradivariusa za 149 kuna po ukusu modnih znalaca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju