Žene znaju da dobra torba može potpuno transformirati odjevnu kombinaciju. Upravo zato uvijek s pažnjom biramo taj nezaobilazan modni dodatak

Galerija Lijepa crnka s torbom iz Stradivariusa Mlada dama upotpunila je svoje izdanje torbom iz Stradivariusa Stradivarius 149 kuna +1 Torba iz Stradivariusa Zimska street style izdanja najčešće vrve odjevnim komadima u neutralnim bojama poput crne, sive ili smeđe. Ovih dana tamne i neutralne nijanse prevladavaju u kombinacijama koje ljubiteljice mode vole upotpuniti nekim upečatljivim dodatkom.

To su najčešće torbe. Tako je i jedna lijepa crnka koja je proteklih dana prošetala zagrebačkim Cvjetnim trgom svoju zimsku kombinaciju "razbudila" torbom iz Stradivariusa.
Mlada dama upotpunila je svoje izdanje torbom iz Stradivariusa Mlada dama upotpunila je svoje izdanje torbom iz Stradivariusa Foto: Slaven Janđel/Stradivarius
Model crne boje s efektnim cvjetnim vezom i zlatnim lancem sjajno se uklopio u kombinaciju sastavljenu od traperica, košulje, crnog kaputa i gležnjača. Prema mišljenju modnih znalaca, upravo su torbe ukrašene vezom, boho i cvjetnim motivima na popisu najpoželjnijih modela za nadolazeću zimu.
Torba iz Stradivariusa Torba iz Stradivariusa (Foto: Stradivarius)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju