Među opuštenim ljetnim street style izdanjima istaknula se ovih dana u centru Zagreba lijepa dama u elegantnoj odjevnoj kombinaciji. Odličan mladenački poslovni look začinila je modelom štikli koji ne izlazi iz mode.

Salonke su mnogim ženama i dalje najdraži model cipela s visokom potpeticom kojem se, unatoč raznoraznim trendovima, uvijek rado vrate. Salonke su već nekoliko desetljeća na vrhu modnih favorita, a zbog niihove popularnosti može ih se nazvati i "štikle nad štiklama".

Odličan model salonki u živoj, limun žutoj boji nosi i mlada dama koja je prošetala centrom Zagreba u profinjenoj street style kombinaciji. Zelene hlače širih nogavica i dužine tik do ispod listova kombinirala je uz žutu majicu s bijelom obrubom na rukavima i žuto-plavom maramom s bijelim detaljima. Hlače visokog struka naglasile su njen vitki struk, a figuru je dodatno izdužila salonkama s tankom visokom potpeticom u divnoj ljetnoj boji.

Salonke su već nekoliko desetljeća na vrhu modnih favorita, a zbog niihove popularnosti može ih se nazvati i 'štikle nad štiklama'



Od modnih detalja izabrala je veliku crnu torbu, srebrni sunčani sat i sunčane naočale mačkastog oblika koje su pojavi smeđokose ljepotice dale dodatan šarmantan retro look.

Na zagrebačkim ulicama zapazili smo i jednu crnokosu ljepoticu u predivnoj šarenoj suknji i bijeloj košulji, a njen street style pogledajte u fotogaleriji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju