Gotovo proljetne temperature griju ovih dana veliki dio Hrvatske pa tako i Zagreb. Zbog toga smo usred zime šalove, kape i rukavice mogli ostaviti kod kuće, a učinila je to i zgodna mama koju smo zapazili u centru Zagreba. Svojom laganijom odjevnom kombinacijom ona je istaknula lijepu figuru i duge noge

Sudeći prema street style kombinacijama koje se ovaj tjedan mogu vidjeti u centru Zagreba, proljeće kao da je već stiglo. Ili nas je barem na kratko posjetilo jer vremenska prognoza kaže da nas opet čeka zahlađenje pa čak i snijeg.

Atraktivna mama iz centra Zagreba duge noge istaknula je u crvenim gležnjačama s visokom potpeticom i minici

A ovih nekoliko zimskih dana s temperaturama debelo iznad prosjeka mnoge djevojke i žene koje prolaze hrvatskim gradovima iskoristile su da prošeću svoje više proljetne nego zimske odjevne kombinacije.

Među njima je i atraktivna mama koju smo uslikali u centru Zagreba. Svoje duge noge istaknula je u crvenim gležnjačama s visokom potpeticom i u minici preko koje je odjenula plavi kaput.

Boja kaputa plavokose mame savršeno se stapala s bojom jakne njenog mališana kojeg je nosila u naručju. Dječak je imao i traperice i kapicu u istom tonu plave boje. Zgodna mama i preslatki bebač - prizor koji je uvijek lijepo vidjeti.

U foto galeriji pogledajte i druge mame koje su uljepšale centar Zagreba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju