Svake sezone dočekaju nas novi komadi koji se istaknu kao popularniji od drugih. Među njima nađe se uvijek i barem jedna torbica koju žene stavljaju na svojoj popis želja.

Galerija Zelena torba iz Zare - 4 Zelena torba iz Zare - 5 Zelena torba iz Zare - 3 +1 Zelena torba iz Zare - 2

Sudeći po stanju na društvenim mrežama, proljeće 2021. godine obilježit će torbica iz Zare. Jer koliko god su dizajnerske torbe lijepe rijetki među nama mogu si ih priušiti. Zato su tu puno pristupačnije zamjene iz ženama omiljenih trgovina.

Neke torbe izgledaju skuplje nego što zaista jesu Do 249 kuna: 15 modela torbi koje izgledaju skuplje nego što stvarno jesu

Zarina torbica koja je već poharala društvene mreže prodaje se za 179,90 kuna i komad je koji će podignuti svaku proljetnu kombinaciju, prije svega zahvaljujući njezinoj upečatljivoj zelenoj boji.

Zelena torba iz Zare - 5 Torba se prodaje za 179,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Prošivena torba midi veličine s ispunom i preklopom ima i lanac za Nošenje na ramenu zlatne boje koji se savršeno slaže s već spomenutom zelenom nijansom.

Mini haljina Razne dužine, boje i krojevi: Sedam modela haljina koje će vladati proljećem

U nastavku pogledajte kako ovu torbu kombiniraju dame na Instagramu, a ako je i sami odlučite kupiti, nemojte se iznenaditi ako je u šetnji gradom ugledate i na nekom tuđem ramenu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju