Iako smo svjesni kako su temperature u kojima uživamo u prvoj polovici veljače previše visoke za ovo doba godine, ipak smo zahvalni na svakom novom sunčanom danu jer ne znamo dokad će trajati ovo lažno proljeće.

Galerija Street style izdanje Burbuqe Binaj Street style izdanje Burbuqe Binaj Street style izdanje Burbuqe Binaj +1 Burbuqe Binaj oduševila nas je kombinacijom boja u svom street style izdanju

Sunce je na ulice izmamilo i građane Zagreba, a lijepo vrijeme odmah utječe i na street style kombinacije domaćih ljubiteljica mode.

Jednu od najljepših kombinacija koje smo ovaj tjedan vidjeli na zagrebačkog špici nosila je Burbuqe Binaj čija modna izdanja možete pratiti na njezinom profilu na Instagramu.

Street style izdanje Burbuqe Binaj Street style izdanje Burbuqe Binaj (Foto: Slaven Janđel)

Ova mlada dama razveselila nas je colorblock kombinacijom u kojoj se suprotstavljalo nekoliko dominantnih boja.

Donji dio njezina izdanja bio je rezerviran za crne komade - voluminoznu suknju ukrašenu remenom i čizmice. Neutralni crni dio nadopunila je predivnim i efektnim bojama.

Street style izdanje Burbuqe Binaj Street style izdanje Burbuqe Binaj (Foto: Slaven Janđel)

Uz žuti pleteni pulover kombinirala je bundicu u jarkoj nijansi narančaste i predivnu zelenu torbu. Tehnika blokiranja boja vrlo je zanimljiva kada je u pitanju moda jer rezultira netipičnim i vrlo upečatljivim kombinacijama.

Poanta je u spajanju kontrastnih boja, pri čemu najbolje rezultate postižete spajanjem onih koje su u spektru boja smještene jedna do druge ili pak onima koje su jedna drugoj dijametralno suprotne.
Zelena, žuta i narančasta pripadaju prvoj skupini, a koliko se dobro slažu jedna s drugom možemo vidjeti u ovoj sjajnoj kombinaciji.

Street style izdanje Burbuqe Binaj Street style izdanje Burbuqe Binaj (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju