Espadrile s platformom jedan su od zaštitnih znakova toplijeg dijela godine. Njihovoj popularnosti pridonijele su i članice kraljevskih obitelji i druge slavne dame, posebno kraljica Letizia.

Galerija Street style izdanje iz centra Zagreba Street style izdanje iz centra Zagreba - 4 Street style izdanje iz centra Zagreba - 2 +7 Street style izdanje iz centra Zagreba - 1

Španjolska kraljica toliko voli espadrile da gotovo i ne postoji prigoda u toplijem dijelu godine u kojoj one nisu njezin izbor. U njezinom ormaru nalazi se toliko različitih modela da im je teško odrediti broj.

Razlozi zbog kojih voli espadrile sigurno su slični razlozima tisuća drugih žena kojima su espadrile nezaobilazan dio garderobe.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia (Foto: Profimedia)

Radi se sandalama koje izdužuju noge i čitavu figuru čine vitkijom, udobnije su od klasičnih cipela na visoku petu, a osim toga svestrane su pa ih je lako uklopiti u cijeli niz modnih kombinacija.

Da su espadrile s platformom obuća koja sjajno izgleda i uz kombinezone dokazala je dama koju su fotografi snimili na glavnom zagrebačkom trgu.

Za šetnju sunčanim centrom Zagreba odjenula je kratki crni kombinezon bez rukava, s pojasom koji se veže i dodatno naglašava struk, a uparila ga je s espadrilama u crnoj boji koje se vežu oko gležnjeva.

Street style izdanje iz centra Zagreba - 2 Espadrile koje bi odobrile brojne slavne dame (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Crnu kombinaciju razbila je velikom kožnatom zelenom torbom koju je nosila na ramenu, a nezaobilazan modni dodatak bile su sunčane naočale.

Efektna jednostavnost bila je njezina nit vodilja i prilikom odabira nakita pa je uz crnu kombinaciju nosila male biserne naušnice i tanku ogrlicu s privjeskom.

Street style izdanje iz centra Zagreba - 4 Street style izdanje iz centra Zagreba (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

U našoj galeriji pogledajte ovo sjajno izdanje iz centra Zagreba, ali i kombinacije slavnih dama u omiljenim espadrilama.

Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju