Prije nego što se vrate zimske temperature, zagrebačke street stylerice iskoristile su ljepše vrijeme da pokažu nešto manje zabundana modna izdanja. Jedna od njih istaknula se u masi svojim ženstvenim street styleom koji je naglasio putenu figuru.

Galerija Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 4 Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 1 Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 3 +3 Zagrebačka street stylerica nosi torbu Louis Vuitton, kultni mali model Alma BB

Kaput boje devine dlake i dalje je trend, a plavokosa ljepotica odabrala je model ukrašen bogatim krznom na ovratniku i s vezanjem oko struka. Glavna zvijezda njezina street stylea bila je haljina dužine do koljena od rastezljivog materijala sitno rebraste strukture. Gornji dio haljine u svijetloj nijansi maslinasto zelene boje je na preklop i ističe dekolte te se veže na predjelu struka.

Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 1 Street style putene ljepotice iz centra Zagreba (Foto: Darko Tomas/Cropix)

Još malo tamne maslinasto zelene boje dodala je s čizmicama na navlačenje s visokom tankom potpeticom, a nije nam promakla ni njezina torbica, kultni model Alma BB francuske modne kuće Louis Vuitton. Taj model dolazi u raznim bojama i materijalima, a zagrebačka street stylerica za sebe je odabrala onaj od platna Damier Ebene, slavnog Vuittonova dezena.

Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 2 Zagrebačka street stylerica nosi torbu Louis Vuitton, kultni mali model Alma BB (Foto: Darko Tomas/Cropix)

Torbica ima dvije ručkice i remen za nošenje preko ramena ili tijela te metalne zlatne detalje, uključujući i mali lokot, za dodatni dojam luksuza. Torbe Louis Vuitton sinonim su za bezvremensku eleganciju, kao i platno Damier koje je prvi put predstavljeno 1889. godine. Platno su dizajnirali Louis i njegov sin Georges Vuitton, koji je 1888. osmislio to platno.

Prva štikla špice: Iglene potpetice od 12,5 cm koje su "osvojile" centar Zagreba Street style kombinacije iz centra Zagreba - 10 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 2 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 7 +8 Street stylerica iz Zagreba nosi čizme iznad koljena talijanskog brenda Casadei

Stoljeće kasnije, 1998. godine, uzorak je ponovno predstavljen pod imenom Damier Ebene, kakav nam je poznat danas – smeđi, stajliš i kultni.

Street style kombinacije iz centra Zagreba - 1 Street style kombinacije iz centra Zagreba (Foto: Darko Tomas/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju