Prilikom rasprava o street style kombinacijama domaćih ljubiteljica mode često čujemo mišljenje kako među njima vlada prevelika uniformiranost. Slijepo praćenje trendova i nedostatak kreativnosti u slaganju stajlinga izdvaja se kao najveća zamjerka.

Galerija +0 Street style izdanje Une Sušić

Onima koji su se zaželjeli neuobičajenih ili eklektičnih modnih izdanja sigurno će se svidjeti kombinacija Une Sušić.

Lijepa Una prošetala je zagrebačkim Trgom bana Josipa Jelačića u sjajnom društvu – u stopu ju je pratio njezin preslatki psić.

Glavna zvijezda njezine odjevne kombinacije definitivno je bila voluminozna suknja s motivom legendarne meksičke slikarice Fride Kahlo. Plavokosa dama nadopunila ju je crnom majicom s cut out dekolteom i zlatnim salonkama brenda Cesare Paciotti, prepoznatljive po malom bodežu na potplatima.

Street style izdanje Une Sušić Street style izdanje Une Sušić (Foto: Slaven Janđel)

Među odabranim modnim dodacima najviše pažnje privukao je onaj koji je bojom najneutralniji – duge satenske crne rukavice, koje su definitivno neuobičajen prizor u svakodnevnim domaćim street style izdanjima.

Uz njih je Una nosila zlatnu torbu modne kuće Moschino i rajf ukrašen bisernim perlama, a u kombinaciju je uspjela uklopiti i nakit, među kojim su se posebno istaknule tradicionalne konavoske naušnice.

Ovo izdanje još jednom je pokazalo da je moda igra u kojoj uvijek ima mjesta za eksperimentiranje, a spajanje različitih stilova i odjevnih komada uvijek urodi zanimljivom kombinacijom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju