Stigao je listopad, što znači da ćemo na ulicama viđati sve više i više sjajnih jesenskih izdanja kojima se divimo već neko vrijeme.

  Galerija Street style izdanja iz centra Zagreba Street style izdanja iz centra Zagreba - 4 Street style izdanja iz centra Zagreba - 7 +4 Crne gležnjače ravnih potplata su nezaobilazan dio jesenske garderobe

Već su prvi rujanski pad temperatura brojne dame iskoristile su za povratak toplijoj odjeći i obući, a nezaobilazan prizor na gradskim ulicama postali su omiljeni jesenski odjevni klasici, oni kojima se s razlogom vraćamo svake godine.

Pričamo o balonerima, gležnjačama, pletivu. Uostalom, kada bi vam netko postavio pitanje bez kojih komada ne možete zamisliti jesen, velika je vjerojatnost da bi se na vašem popisu našli upravo nabrojani odjevni predmeti.

Street style izdanja iz centra Zagreba - 7 Lucija je na ramenu nosila crnu torbicu koja može biti dio dnevnih i večernjih kombinacija (Foto: Slaven Janđel)

Radi se o komadima koje smo nedavno uvrstili na popis 20 ključnih komada koje se isplati imati u jesenskom ormaru, kao dio vlastite modne kapsule, ali i o komadima koje je sjajno iskombinirala mlada Lucija Leženić koju je naš fotograf ulovio u šetnji centrom Zagreba.

Crnu, kratko rezanu dolčevitu uparila je s jednim od najpopularnijih komada za prijelazno razdoblje, bež balonerom s pojasom za vezanje oko struka.

Street style izdanja iz centra Zagreba - 8 Crne gležnjače ravnih potplata su nezaobilazan dio jesenske garderobe (Foto: Slaven Janđel)

Nosila je i crne gležnjače ravnih potplata koje također imaju svoje mjesto u ormarima brojnih dama kao udoban komad koji uvijek izgleda sjajno i nikad ne izlazi iz mode. Sjajno street style izdanje atraktivnim je učinila mini suknja sive boje s efektnim dodatkom u obliku dva patentna zatvarača.

Jesenska garderoba: 20 ključnih komada koje se isplati imati u ormaru Guess, 1504 kn Massimo Dutti, 1999 kn Patrizia Pepe (Fashion & Friends), 1396 kn +17 Reserved, 59,90 kn

Kombinaciju je Lucija upotpunila malom crnom torbicom za nošenje na ramenu koja je također neizostavni dio jesenskog ormara, a koja odlično funkcionira u dnevnim i večernjim prigodama. Zlatno prstenje i crne sunčane naočale bili su sjajan modni dodatak Lucijinom street style izdanju bez greške u što se i sami možete uvjeriti u našoj galeriji.

Street style izdanja iz centra Zagreba - 4 Street style izdanja iz centra Zagreba (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju