Sunce koje nas je u nedjelju počastilo svojim najdivnijim zrakama izvuklo je brojne ljude na zagrebačke ulice. Mnogi su nedjeljno popodne iskoristili za šetnju centrom glavnoga grada, a to znači i da smo imali priliku uživati u sjajnim street style izdanjima.

Galerija Šetnja Zagrebom u sjajnoj modnoj kombinaciji Sjajna street style kombinacija iz centra Zagreba Sjajna street style kombinacija iz centra Zagreba - 3 +1 Bijele tenisice s efektnim crnim detaljima sjajno su se uklopile u kombinaciju

Odlično izdanje pokazala je plavokosa dama koja je Trgom bana Jelačića prošetala u istovremeno modernoj i udobnoj kombinaciji sastavljenoj od trendi odjevnih komada.

Bijeli kratko rezani top od rebrastog materijala uparila je s hlačama ecru boje. Radi se o lepršavom modelu širokih nogavica uz koji su se sjajno nadovezale uvijek omiljene i popularne bijele tenisice s efektnim crnim detaljima modne kuće Valentino.

Sjajna street style kombinacija iz centra Zagreba - 5 Bijele tenisice s efektnim crnim detaljima sjajno su se uklopile u kombinaciju (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Preko topa odjenula je prugasti predimenzionirani sako, dok je u ruci nosila smeđu torbicu modne kuće Louis Vuitton. Radi se o modelu Alma PM, koji je prema riječima dizajnera kao stvoren za svaki dan. Ima prepoznatljivi LV uzorak, obrub od goveđe kože i zlatne metalne detalje. Torbica se može nositi u ruci ili na laktu.

Sjajna street style kombinacija iz centra Zagreba - 1 Svaki detalj kombinacije bio je dobro pogođen (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Nezaobilazan modni dodatak bile su upečatljive sunčane naočale, a točka na "i" sjajne modne kombinacije bila je duga, blago valovita kosa.

Sako mlade dame iz centra Zagreba koji izgleda tako dobro sa skinny trapericama Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinom sakou Street style izdanje sa zagrebačke špice Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinom sakou +1 Houdstooth ili pepita uzorak vrlo je popularan

Nosite li ih? Jedini model hlača koji vam treba kada želite izgledati elegantno Hlače cigareta-kroja idealan su odabir kada želite izgledati eleganto AD twenty (Europa92), 559 kn H&M, 19,99 eura (150,60 kn) +4 Mango, 169,90 kn

Ovakve kombinacije jedan su od razloga zbog kojih smo zahvalni na sunčanim danima i visokim temperaturama na kraju listopada jer imamo priliku uživati u sjajnim izdanjima zaljubljenica u modu prije dolaska niskih temperatura, kada će detalji odličnih modnih kombinacija najčešće ostati skriveni ispod debelih jakni i kaputa.

Sjajna street style kombinacija iz centra Zagreba Sjajna street style kombinacija iz centra Zagreba (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju