Jesen nas je posljednjih dana uistinu razmazila pa smo umjesto kišnog i hladnog vremena imali niz vrlo ugodnih, stabilnih i suhih dana. Srećom, ovakve vremenske prilike nastavit će se i u sljedećem tjednu.

Galerija Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinom sakou Street style izdanje sa zagrebačke špice Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinom sakou +1 Houdstooth ili pepita uzorak vrlo je popularan

Izostanak omražene kiše na ulice Zagreba izmamio je i brojne ljubiteljice mode u sjajnim street style kombinacijama, a jedna od njih unijela je i dašak proljeća u svoje jesensko izdanje.

Ova lijepa mlada dama prošetala je centrom grada odjevena u sive traperice "skinny" kroja, bijelu pamučnu bluzu i efektan sako u kombinaciji žute i bijele boje koji je baš razigrao njezinu kombinaciju.

Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinom sakou Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinom sakou (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Model brenda Zara podsjetio nas je na prve dane proljeća kada nakon višemjesečne predanosti neutralnim i zagasitim bojama iz ormara vadimo komade poput ovog u veselijim nijansama.

Sako za svaku prigodu: 15 modela iz novih kolekcija od 89 do 349 kuna Shein, 89 kn Sinsay, 159,90 kn New Yorker, 159,90 kn +12 Pull & Bear, 229,90 kn

Catherine Middleton: Rasprodani sako iz Zare čija se vrlo slična verzija opet može kupiti Catherine Middleton Catherine Middleton u crvenom sakou iz Zare koji je već nosila Vrlo sličan sako iz Zare kakav nosi Catherine Middleton (449,90 kn) - 2 +1 Vrlo sličan sako iz Zare kakav nosi Catherine Middleton (449,90 kn) - 1

Sako s efektnim zlatnim gumbina ukrašen je "houndstooth" uzorkom kod nas poznatijim pod nazivom "pepita". Upravo je ovo jedan od najpopularnijih uzoraka na svijetu, vrlo je prepoznatljiv i najčešće ga nalazimo na zimskim kaputima i sakoima kada su u pitanju odjevni komadi.

Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Naša današnja street style zvijezda nadogradila je svoje izdanje crnim čizmicama u kaubojskom stilu sa špičastim vrhom i vrlo stabilnom potpeticom. Od modnih dodataka odabrala je malu torbicu u sivoj boji i sunčane naočale.

Houdstooth ili pepita uzorak vrlo je popularan Houdstooth ili pepita uzorak vrlo je popularan (Foto: Shutterstock)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju