Tajice su bez sumnje odjevni komad zbog kojeg se u posljednjih 10-ak godina vodilo najviše rasprava. I ptice na grani već znaju da se ljubitelji mode dijele u dva tima, onaj koji smatra kako tajice nisu zamjena za hlače i onaj koji vjeruje da se tajice bez problema mogu nositi samostalno, poput hlača.

Galerija Street style kombinacija Ivone Lončar +0 Street style kombinacija Ivone Lončar

Jesu li primjerene, kada su dozvoljene, a kada zabranjene, možete li u njima otići na posao ili kavu ili samo u teretanu… Sva ova pitanja (i kritike) padaju u vodu kada se pojavi odličan model za koji na prvu ne možemo ni reći jesu li to tajice ili nisu.

Upravo je takav model nosila Ivona Lončar, čije odjevne kombinacije možete pratiti i na Instagramu. Lijepa brineta odabrala je tajice brenda Zara s visokim strukom.

Street style kombinacija Ivone Lončar Street style kombinacija Ivone Lončar (Foto: Slaven Janđel)

S obzirom na to da je u pitanju čvršći model ukrašen zlatnim gumbima na predjelu trbuha i naglašenim šavom koji se proteže čitavom dužinom nogavice, vizualno poprilično odskače od tradicionalnih ležernih tajica.

Street style kombinacija Ivone Lončar Street style kombinacija Ivone Lončar (Foto: Slaven Janđel)

Zato ga je i lako uklopiti u kombinaciju koja nije nimalo ležerna, nego čak i elegantna. Ivona je tajice kombinirala s klasičnom bijelom košuljom dugih rukava i crnim čizmama koje sežu do koljena.

Predivan kaput sa sitnim pepita uzorkom i krznenim detaljima pobrinuo se da sve ostane u crno-bijelom tonu, a izdanje je zaokruženo crnom torbom.

Ivona je osmislila kombinaciju za čistu peticu, u kojoj su upravo tajice jedan od modnih aduta, a ovako dobro uklopljenom modelu čak ni najveći kritičari tajica neće naći manu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju