Smeđokosa ljepotica prošetala je u subotu zagrebačkim Cvjetnim trgom odlično raspoložena. Njena neodoljiva pojava ozarila je centar Zagreba, no jedan adut ove mlada dame ipak ima najveću moć

Krasotica koju naš fotograf jednostavno nije mogao ne primijetiti u centru Zagreba, sunčanu subotu iskoristila je za uživanje s prijateljicama.

Uz divan street style izbor, ono što je na ovoj mladoj dami privlačilo najviše pažnje je i njen predivan, široki osmijeh

Pažnju je privlačila svojim lijepim licem, ali i odličnim street style izborom kojim je dominirala divna zelena haljinica u donjem dijelu ukrašena prozirnim volanom. Uz ovaj efektan komad odjeće kombinirala je visoke crne čizme na deblju petu i crnu kožnatu jaknicu. Oko ruke je nosila malu crnu torbicu obogaćenu metalnim detaljima, a od modnih dodataka izabrala je i velike sunčane naočale.

No, ono što je na ovoj mladoj dami, koja je inače iz Splita, ipak privlačilo najviše pažnje je njen predivan, široki osmijeh. Još se više istaknuo zbog crvenog ruža kojim je naglasila usne. Zvijezda subotnje špice u Zagrebu još nam je jednom pokazala da je osmijeh najljepši ukras lica i adut koji osvaja baš svakoga.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju