Subotnja zagrebačka špica po običaju donijela nam je mnoštvo street style inspiracija, a jedna nam je posebno privukla pažnju. Zbog svoje neodoljive jednostavnosti, ali i zbog ljepotice koja ju je nosila

Vitka i visoka ljepotica prošetala je središtem Zagreba u casual street style kombinaciji kakvu bi, vjerujemo, izabrale mnoge žene. Klasični crni kaputić kombinirala je uz crne guste čarape i crne gležnjače na visoku petu, a tamni ton odjevne kombinacije razbila je svijetloplavim šalom i svijetloplavom traper košuljom.

Zagrebačka špica po običaju donijela je mnoštvo street style inspiracija, a jedna nam je posebno privukla pažnju. Zbog svoje neodoljive jednostavnosti, ali i zbog ljepotice koja ju je nosila

Netko bi možda rekao da je outfit lijepe mlade dame donekle strog da nije bilo slatke torbice ukrašene kamenčićima u boji.

No, ono što je možda najupečatljivije na ovoj krasotici je njeno prelijepo lice pravilnih crta. Usnice je naglasila tamnijim ružem, a pomalo sjetne oči diskretnim sjenilom i maskarom. I lijepo oblikovane obrve dale su njenom licu posebnu izražajnost.

Uz ovakvo lice i stas sigurni smo da bi zvijezda naše street style priče sa zagrebačke špice mogla ravno na izbor za miss.

U fotogaleriji pogledajte i druge dame iz centra Zagreba koje bi poželjelo svako natjecanje ljepote.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju