Tajice su sastavni dio sportskog outfita, a mogu biti i efektan street style detalj koji se osobito dobro kombinira uz mini suknje, haljine i tunike


S dolaskom toplijeg vremena, tajice se počinju sve više pojavljivati u street style kombinacijama . Ovaj komad odjeće tijekom zime obično se nosi pod hlačama, te tako jamči ekstra izvor topline. U proljeće on je glavni junak šik kombinacija s mini haljinama i tunikama.

Modnoj fleksibilnosti i udobnosti tajica rijetko tko može odoljeti, a nameće se kao osobito poželjni odjevni komad kod žena koje su u neprestanom pokretu. Ovih 3 boja tajica bolje bi bilo izbjegavati u modnim kombinacijama.



S udobnim čizmicama i predimenzioniranim kaputom iskombinirala ih je i zgodna dama sa zagrebačke špice. Atraktivna plavuša od sunca se sakrila naočalama 'mačkastog' oblika, a prošetala je gradom u društvu partnera koji je gurao dječja kolica.

Objektiv našeg fotografa uhvatio je istu damu na istom mjestu i nekoliko mjeseci ranije, kada je zablistala u čizmama visokih sara i efektnoj minici, te dokazala da zna nositi šik odjeću podjednako dobro kao i ležerne kombinacije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju