Ružičasta je boja sreće, romantike, dobrog raspoloženja, pozitive, pa ne čudi da je i lutka Barbie najviše voli. Glumica Margot Robbie na setu filma "Barbie" nosila je ružičasti kostim sačinjen od hlača i topa u kaubojskom stilu, a vjerujemo da bi najslavnija lutka na svijetu rado "posudila" i ružičasti kombinezon koji nosi mama iz centra Zagreba.

Galerija Ulična moda u Zagrebu - 9 Ulična moda u Zagrebu - 11 Ulična moda u Zagrebu - 6 +8 Street style mama iz centra Zagreba nosi natikače s potpeticom iz trgovine Asos

Svoj ljetni street style šik zagrebačka mama, koja je središtem metropole prošla držeći za ruku svoju kćer, složila je od kombinezona na kopčanje vrlo upečatljive nijanse ružičaste boje.

Ulična moda u Zagrebu - 6 Street style mama iz centra Zagreba u ružičastom kombinezonu i natikačama s Asosa (Foto: Josip Moler/Cropix)

Gornji dio kombinezona krojen je poput košulje bez rukava, s klasičnom kragnom, dok su nogavice lagano lepršave. Kombinezon sa strane na predjelu struka ima efektne proreze ukrašene zlatnim lancem.

Ulična moda u Zagrebu - 5 Margot Robbie u ružičastoj kombinaciji u filmu 'Barbie' (Foto: Profimedia)

Itekako zamjetan odjevni komad street style mama iz Zagreba kombinirala je s natikačama na visoku potpeticu neutralne boje iz trgovine Asos i pletenim cekerom s kratkim ručkama. Stajling je podigla i damskim slamnatim šeširom sa širokim obodom te sunčanim naočalama šarenih okvira.

Dašak glamura dnevnom outfitu dala je izrazito široka metalna narukvica zlatne boje.

Trudnica iz centra Zagreba: Uska suknja s opasnim prorezom u kojoj ništa ne steže Street style trudnice iz centra Zagreba - 3 Street style trudnice iz centra Zagreba - 1 +0 Street style trudnice iz centra Zagreba - 2

Šarmerica iz Dubrovnika: Maksi haljina i japanke za ljetno izdanje bez konkurencije Ulična moda u Dubrovniku - 6 Ulična moda u Dubrovniku - 3 Ulična moda u Dubrovniku - 2 +2 Ulična moda u Dubrovniku - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju